Winkelwagentje

0 producten | € 0,00

fontsmall fontmedium fontlarge
Het Azalp Experience Center, ervaar het verschil!
Indien u de behoefte hebt om uw wensen op uw gemak met ons te bespreken én de kwaliteit van onze producten in levende lijve wilt ervaren, dan ontvangen wij u graag in ons Experience Center.

Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. In alle rust bespreken wij uw wensen onder het genot van een kopje koffie of thee.


Showroom
Bent u op zoek naar een blokhut, tuinhuisje, prieel, houten garage, vakantiechalet of (buiten)sauna, wij laten u deze zien in een hele bijzondere setting. Wij hebben niet “de grootste showroom van België” of “het grootste tuinhuisjesdorp van Europa”, maar ons Experience Center toont u een doorsnee van de vele mogelijkheden die Azalp u biedt.

Scherp geprijsd maatwerk
Zit wat u zoekt niet in ons standaard assortiment? Wij nemen graag uw ontwerp met u door en kunnen u, vanwege onze jarenlange ervaring, van passend advies voorzien. Daarnaast verrassen wij u graag met een vrijblijvende, scherpe offerte.

Afspraak maken?
Geef ons uw voorkeur aan met behulp van het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen.

Adres:

(Let op: geen showroom!)

Azalp.nl BV

Leopoldlaan 67

8300 KNOKKE-HEIST

Contact:

Telefoon: 02 808 7100

Fax: 03 303 5215

E-mail: klantenservice@azalp.be

Postadres:

Leopoldlaan 67

8300 KNOKKE-HEIST

Overig:

Rabobank Etten-Leur nummer:

IBAN: NL70 RABO 0174 8589 49

BTW nummer:

BE 0597.646.890

KVK Breda nummer: 60954353