AXI Speelhuisje Tom kopen bij Azalp.nl
AXI Speelhuisje Tom
€ 875,-

AXI Speelhuisje Tom

Hoofdafbeelding van AXI Speelhuisje Tom
Afbeelding 1 van AXI Speelhuisje Tom
Afbeelding 2 van AXI Speelhuisje Tom
Afbeelding 3 van AXI Speelhuisje Tom
Afbeelding 4 van AXI Speelhuisje Tom
Afbeelding 5 van AXI Speelhuisje Tom
Afbeelding 6 van AXI Speelhuisje Tom
Afbeelding 7 van AXI Speelhuisje Tom
Afbeelding 8 van AXI Speelhuisje Tom
Afbeelding 9 van AXI Speelhuisje Tom
Afbeelding 10 van AXI Speelhuisje Tom
€ 875,-
Incl. BTW en verzendkosten

Levertijd: 2-5 werkdagen
Gratis verzending

Bekijk alles van
AXI
logo van AXI, te koop bij Azalp.nl

Specificaties
Merk AXI
Breedte (buitenmaat) 285
Lengte / diepte (buitenmaat) 172
Bekijk alle specificaties

AXI Speelhuisje Tom omschrijving

 

Speelhuis Tom is een middelgroot houten (Julia) speelhuis met een lage opbouw en veranda. Lekker met je vriendjes of vriendinnetjes in dit houten speelhuisje spelen. Klim op de ladder en glij snel weer van de glijbaan naar beneden. In dit speelhuis kun je elkaar de mooiste geheimen vertellen; doe de ramen en deur dicht, dan kan niemand jullie afluisteren!

Specificaties:
Houtsoort: Cederhout
Kleur: Bruin
Binnenmaat: 113 x 115 x 163 cm
Speelhoogte: 58 cm
Diepte veranda: 52 cm
Lengte glijbaan: 120 cm
Aantal ramen: 6

Ramen: 2 transparante ramen die open kunnen (zijkanten), 2 transparante ramen (voorkant), 1 houten raam dat open kan (achterkant), 1 brievenbus en 1 raam in de deur

Waarom een AXI Speelhuisje?

Wat is er nu leuker dan samen buiten spelen? En zeker met een AXI speelhuis in de tuin wil je gewoon niet meer binnen blijven! Dat AXI staat voor actief speelplezier is zichtbaar in de producten. Stuk voor stuk nodigen de houten speelhuizen uit tot spelen en door de unieke vormgeving wordt de fantasie van kinderen geprikkeld. De deur, ramen en het dak: het is allemaal net echt... Het buitenspelen in en rond een AXI speelhuis is niet alleen leuk, maar ook veilig. Alle speelhuizen dragen namelijk de CE-markering en zijn goedgekeurd conform de TÜV-normering; een van de belangrijkste normeringen voor speelveiligheid. De speelhuizen zijn gemaakt van aziatisch cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Naast een milieubewuste keuze heeft deze houtsoort ook als voordeel dat het een natuurlijke afweer heeft tegen schimmels, ongedierte en houtrot. Naast veiligheid, duurzaamheid en design is ook het aspect gemak niet vergeten. Integendeel, hierin zijn de AXI speelhuizen uniek: ieder speelhuis bestaat uit voorgeboorde, kant-en-klare panelen waarin ramen en deuren al gemonteerd zijn. Dat alles ook al voorzien is van een beschermende laag van watergedragen beits, maakt dat de AXI speelhuizen in een handomdraai opgebouwd zijn.

Uitstekende garantievoorwaarden

Ieder houten speelhuisje van AXI heeft bij juist gebruik een garantie van 2 jaar op de verbindingen en accessoires en een garantie van 5 jaar op het hout.  

AXI Speelhuisje Tom specificaties

EAN nummer8717973930631
Azalp artikelnummer16-127-0102-0
Buitenspeeldgoed
Dakvorm Zadel
Overig
Merk AXI
Hoogte 233
Lengte / diepte (buitenmaat) 172
Breedte (buitenmaat) 285