Buschbeck Magic kopen bij Azalp.nl
Buschbeck Magic
€ 660,49

Buschbeck Magic

Hoofdafbeelding van Buschbeck Magic
€ 660,49
Incl. BTW en verzendkosten

Levertijd: 2-5 werkdagen
Gratis verzending

Bekijk alles van
Buschbeck
logo van Buschbeck, te koop bij Azalp.nl

Specificaties
Merk Buschbeck
Breedte (buitenmaat) 110
Lengte / diepte (buitenmaat) 67
Bekijk alle specificaties

Buschbeck Magic omschrijving

Dankzij de tweedelige constructie van de BUSCHBECK tuinhaarden kunt u niet alleen grillen met houtskool - de haarden kunnen ook met hout worden gestookt. Dit maakt de haarden tot een „allround vuurplaats“ in de openlucht. De bijzondere constructie van de BUSCHBECK-tuinhaarden biedt een uitstekende veiligheid, omdat alleen onderdelen van vuurvast beton in aanraking komen met de open vlammen en er constant lucht tussen de buitenhuid en de 5-delige verwarmingsruimte circuleert.

Deze barbecue heeft een zeer goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Dit hoogwaardige produkt is geheel in betonkleur geproduceerd met een uitzondering op de simsplaat. Dit geeft de mogelijkheid tot het verven of impregneren op kleur geheel naar uw eigen smaak. Een juweel voor uw tuin of terras. Wilt u de bbq een andere kleur geven kan dat met een goede buitenmuurverf, of een betonverf. Let erop dat er zeker geen siliconen in verwerkt zijn. Op kleur brengen kan met mengtubes die u door de verf kunt mengen. De standaard kleur in de bbq’s is door en door en wordt gemengd door het beton.

Gewicht: ca 380 kg
Toebehoren: Grilrooster

Deze barbecue kan alleen met houtskolen gestookt worden. De kleuring is onder de grondstof vermengd zodat verven of impregneren niet nodig is!

Belangrijk!
Indien u wenst te betalen bij aflevering (rembours) bedraagt de levertijd van dit product 3 a 4 Wochen.

Buschbeck Magic specificaties

EAN nummer4033886100812
Azalp artikelnummer15-187-0028-0
Overig
Merk Buschbeck
Hoogte 124
Lengte / diepte (buitenmaat) 67
Breedte (buitenmaat) 110