Azalp laagste-prijs-garantie

Laagste-prijs-garantie bij Azalp!


Wat houdt de laagste-prijs-garantie in?

Wanneer u een bestelling plaatst op de website van Azalp bent u in principe verzekerd van de laagste prijs binnen de markt. Echter kan het voorkomen dat u alsnog een product bij een andere webwinkel tegen een scherpere prijs vindt. Wanneer u dit kunt aantonen krijgt u doorgaans het product voor dezelfde prijs (of iets goedkoper).

Artikel goedkoper gevonden? Geef het door!

Ga naar de Azalp productpagina van het artikel dat u goedkoper hebt gezien. Klik op ‘Laagste Prijsgarantie!’ Daarna kunt u in een pop-up-venster de bron plaatsen (de link naar de productpagina van de concurrent) en de prijs zoals die bij de concurrent te zien is. Vult u uw naam en e-mailadres in, zodat we contact met u kunnen opnemen.

Wat zijn de voorwaarden?

Om recht te hebben op bovenstaand omschreven garantie hebben we bepalende voorwaarden opgesteld:


Het artikel moet op de productpagina de knop “Laagste Prijsgarantie” bevatten.
Het betreffende artikel dat de concurrerende webwinkel aanbiedt tegen een lagere prijs, moet identiek zijn aan het artikel bij Azalp. Dus hetzelfde merk, overeenkomende artikelcode, type met dezelfde functies, kleur, onderdelen, accessoires enzovoort.
Het artikel moet op het desbetreffende moment leverbaar zijn bij de betreffende webwinkel.
Er moeten voor het product bij de concurrerende webwinkel dezelfde bedenktijd en garantieregeling gelden.
De concurrerende webwinkel moet gevestigd zijn binnen de Europese Gemeenschap (EU).
Niet-officiële dealers van het betreffende product zijn uitgesloten van de laagste-prijs-garantie.
De prijs van het product bij de concurrent moet een vaste prijs zijn. Dit betekent dat de laagste-prijs-garantie niet van toepassing is bij artikelen die slechts tijdelijk voor een aanbiedingsprijs verkrijgbaar zijn.
Als we de prijs van de concurrent vergelijken met de Azalp prijs, nemen we eventuele verzendkosten van ons en de concurrent mee in die berekening.