Subcategorie


Saunabanken

(10)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 68,-

€ 370,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

40 cm

80 cm

Houtsoort


Materiaal


Type


Merk


Kom tot Rust in je Sauna op Comfortabele Saunabanken

Comfortabele saunabanken zijn onmisbaar voor een ontspannende sauna ervaring. Bij Azalp hebben we een uitgebreid assortiment saunabanken in diverse maten en stijlen om aan jouw wensen te voldoen.

1 - 10 van 10 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Vrijstaande en wandgemonteerde saunabanken

Onze saunabanken zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. We bieden zowel vrijstaande saunabanken als modellen die je aan de wand van je sauna kunt bevestigen. Hierdoor kun je je sauna-indeling aanpassen aan jouw voorkeur en beschikbare ruimte.

Verstelbare banken met rugleuning

Voor extra comfort in je sauna bieden we ook verstelbare banken aan met een ingebouwde rugleuning. Hierop kun je ontspannen zitten of liggen, terwijl je geniet van de warmte en rustgevende sfeer van de sauna.

Alles voor je eigen saunabouw

Bij Azalp vind je niet alleen saunabanken, maar ook alle andere benodigdheden voor het bouwen van je eigen sauna. Van hoogwaardig sauna hout en saunadeuren tot saunaverlichting, we hebben alles om jouw saunaproject te realiseren.

Deskundig advies op maat

Heb je specifieke wensen voor je saunabank, zoals afwijkende maten en vormen? Geen probleem! Wij kunnen maatwerk bieden om aan al jouw behoeften te voldoen. Ons deskundige team staat voor al je vragen klaar. Kom langs bij onze showroom of neem contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Bij Azalp profiteer je van scherp geprijsde banken voor in je sauna en maatwerkopties, zodat je sauna-ervaring precies aan je verwachtingen voldoet.