Sunspa San Marino Luxury (1500 2MD) kopen bij Azalp.nl
Sunspa San Marino Luxury (1500 2MD)
€ 5.490,-

Sunspa San Marino Luxury (1500 2MD)

Hoofdafbeelding van Sunspa San Marino Luxury (1500 2MD)
Afbeelding 1 van Sunspa San Marino Luxury (1500 2MD)
Afbeelding 2 van Sunspa San Marino Luxury (1500 2MD)
Afbeelding 3 van Sunspa San Marino Luxury (1500 2MD)
€ 5.490,-
Incl. BTW en verzendkosten

Levertijd: 6-10 weken
Gratis verzending

Bekijk alles van
Sunspa
logo van Sunspa, te koop bij Azalp.nl

Specificaties
Merk Sunspa
Breedte (buitenmaat) 150
Lengte / diepte (buitenmaat) 200
Bekijk alle specificaties

Sunspa San Marino Luxury (1500 2MD) omschrijving

Inclusief levering, installatie *), 2 jaar service aan huis én accessoire pakket.
 

Dit pakket bevat:
* Cover
* Trapje
* Balboa ozonator
* Balboa computer
* Energiezuinige circulatiepomp
* Onderwater verlichting
* Waterval
* Volledige isolatie foam
* RVS Jets
* Airblower
* LED Verlichting (Mini leds)

 

Specificaties:
Aantal personen: 3
Maat: 150 x 200 x 79 cm
Leeg gewicht: 240 Kg
Vol gewicht: 865 Kg
Totaal aantal jets: 39 stuks
Hoofdsteun: 1 stuk
Stroom: 220-240 V - 50Hz 16/32 Amp
Besturingssysteem: Balboa/SpaNet
Verwarming: 3Kw
Circulatiepomp: Ja
Pomp 1: 2,5HP
Pomp 2: NO
Verlichting: 12V/12W
Waterregelaar: 1 stuk
Air regulator: 2 stuk
Filtersysteem: Top-mount skim filter
Frame: Pressured chemical-treated wood
Isolatie: CFC-FREE foam
Bodem: ABS baseDe Jacuzzi's/Spa's van Sunspa zijn gemaakt van topkwaliteit onderdelen en materialen. Elk onderdeel is met grote zorg ontwikkeld, uitgewerkt en getest. Hierdoor kan Sunspa u de beste kwaliteit garanderen en voldoen alle Jacuzzi modellen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.


De kuip van alle modellen van Sunspa zijn van het merk Aristech Acrylics, 's werelds meest toonaangevende bedrijf op het gebied van acrylaat kuipen. Het materiaal van de acryl kuipen bestaat uit verschillende lagen van geweven glasfiber in combinatie met compacte urethaan isolatie. Deze combinatie resulteert in een geweldig sterke structuur die bestand is tegen krassen, water en allerlei weersinvloeden. Dit maakt de kuip haast onverwoestbaar. Dankzij het gladde oppervlak van de kuip is deze ook heel eenvoudig schoon te maken.


Het besturingssysteem van alle Jacuzzi modellen van Sunspa zijn van het gerenommeerde topmerk Balboa. Balboa is dé wereldspeler op het gebied van Jacuzzi onderdelen zoals besturingssystemen, controlesystemen, jets en accessoires. De producten van Balboa kenmerken zich door de hoge kwaliteit, vooruitstrevende technologie en moderne designs. Het besturingssysteem is zeer eenvoudig te bedienen en misschien nog wel belangrijker, het heeft de minste storingen in vergelijking met andere systemen. Zo bent u verzekerd van een optimaal functionerend besturingssysteem. Het besturingssysteem is zoals gezegd eenvoudig te bedienen en geheel programmeerbaar. De besturing is ontworpen vanuit het oogpunt van de gebruiker. Het grote display biedt u voorgeprogrammeerde fabrieksinstellingen, zoals een standaard programma, een economisch programma, een slaapstand en verschillende massage keuzes. Deze programma's zijn zo ingesteld dat u een optimaal rendement heeft tegen een zeer laag energieverbruik. Het water wordt automatisch op de door u gekozen temperatuur gehouden. Ook de waterfiltering is geheel naar wens in te stellen. Het Balboa besturingssysteem denkt met u mee!


Het frame van alle Jacuzzi modellen van Sunspa is gemaakt van een sterk en solide frame van speciaal geïmpregneerd hout. De ombouw is bevestigd op een frame dat onder hoge druk is gemaakt en de onderkant van elk bad is afgedicht met vocht beschermend materiaal, wat ervoor zorgt dat de frames bestand zijn tegen alle denkbare weersinvloeden. Ten slotte zijn alle Jacuzzi's geïsoleerd met een dikke laag isolatiemateriaal. Dit zorgt voor een optimale isolatie en minimaal warmte verlies. Tevens is er aan de binnenkant van de kunststof buitenpanelen isolatiefolie geplaatst, wat voor dubbele isolatie zorgt. Verder heeft elke Jacuzzi een dubbele bodem, wat de gebruikskosten minimaliseert.


Belangrijk:
Deze Sunspa is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onder het tabblad Accessoires kunt u zien welke kast- en kuipkleuren beschikbaar zijn voor dit model.  
 

Voor dit artikel hanteren wij een aanbetaling van 20%.

*) Indien voor plaatsing een kraan benodigd is, zijn deze kosten exclusief.


Downloads


Sunspa San Marino Luxury (1500 2MD) specificaties

EAN nummer1028489430612
Azalp artikelnummer13-197-0001-0
Overig
Merk Sunspa
Hoogte 79
Lengte / diepte (buitenmaat) 200
Breedte (buitenmaat) 150