Veel gestelde vragen - Azalp | BE

Veel gestelde vragen


Bestelling

Klik hier voor een stap voor stap beschrijving van het bestelproces bij Azalp Voordeelshops.

Ja, u ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Ja, uw bestelling wordt per e-mail bevestigd.

Bij aflevering van uw bestelling ontvangt u een nota. Deze nota geldt als aankoopbewijs.

Voor de meeste producten geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf de eerste dag na aflevering van het product. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Wat de geraamde maximum kosten bedragen is afhankelijk van het product dat u wenst te retourneren. Een overzicht van een inschatting van de maximale verzendkosten kunt u hier bekijken.


Let op: Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

- volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
- producten die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;
- producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
- producten die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;

Betaling

Er zijn verschillende betaalmethodes beschikbaar in onze winkel. Zo kunt u direct afrekenen met behulp van Bancontact of uw MasterCard/Visa creditcard. Een heleboel van onze producten kunnen ook geleverd worden onder rembours, u betaalt dan contant bij aflevering. Zelf overboeken per bank kan uiteraard ook altijd.

Levering

Alle prijzen in Azalp zijn inclusief BTW en worden vanaf een orderwaarde van 75 euro in geheel België gratis bij u thuis bezorgd. Bij een bestelling onder de 75 euro ontkomen wij er helaas niet aan om 9,95 euro handling- en verzendkosten in rekening te brengen.

Onze levertijden verschillen per product(groep). Om deze reden staat op onze website bij ieder product specifiek aangegeven met welke levertijd u rekening kunt houden. Mochten hier wijzigingen in ontstaan dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld door onze klantenservice.

De transportmethode waarmee uw bestelling wordt bezorgd is afhankelijk van het bestelde product (of producten). Afhankelijk van de samenstelling van uw bestelling kan een bestelling hierdoor in meerdere delen worden verzonden.

Voor grotere pakketten wordt doorgaans voor aflevering telefonisch een afspraak met u gemaakt.

Voor kleine(re) pakketten maken wij gebruik van diverse pakketdiensten. Enkele daarvan maken voor aflevering een afspraak, enkele zullen bij uw afwezigheid trachten het pakket af te geven bij buren of zullen op een later tijdstip een nieuwe poging tot afleveren doen.

Ja, in dit geval dient u echter op het bestelformulier direct het afleveradres te vermelden of dit als opmerking bij de bestelling te vermelden.