Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Bedrijfsgegevens

Azalp, betaalbare luxe voor huis en tuin

Op deze pagina kun je alle bedrijfsinformatie vinden over Azalp. Bij Azalp maken we al ruim 25 jaar betaalbare luxe voor jouw tuin mogelijk! Van overkappingen tot zwembaden en meer. Daarnaast hebben we ook uitgebreide maatwerk mogelijkheden. Bezoek ons Experience Center in Breda voor persoonlijk advies en inspiratie. Jouw droomtuin wacht op je!

Benieuwd wat wij doen? Bekijk dan onderstaande video!

Meer over Azalp

Met meer dan 25 jaar ervaring maken wij luxe in de tuin en het huis voor iedereen beschikbaar. Met een uitgebreid assortiment, mogelijkheden voor maatwerk én scherpe prijzen ben jij bij ons aan het goede adres. We hebben ook een eigen collectie: deze producten zijn niet alleen mooi en duurzaam maar ook voordelig geprijsd. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service.

Met ons ruime assortiment is er voor ieder wat wils in de categorieën tuinhuizen, overkappingen, veranda's, opbergoplossingen, tuinhout, carports, garages, sauna's, en zwembaden. Ons aanbod is divers waardoor er gekozen kan worden uit verschillende formaten, kleuren en materialen. Zit wat jij wilt er toch niet helemaal bij? Geen probleem, dan maken wij het voor jou gemakkelijk en met minimale kosten op maat.

Wij zijn meesters in maatwerk. Geef aan waar jij naar op zoek bent en wij nemen je mee door alle opties. Een houten wand vervangen door een glazen wand, een plat dak vervangen met een traditioneel zadeldak, een groter of kleiner formaat, dankzij onze vele keuzemogelijkheden bouwen wij jouw droomtuin!

In ons Experience Center in Breda hebben we verschillende modellen opgebouwd staan waar jij door rond kunt lopen. Tijdens je bezoek in Breda of Rietmolen ontvang je persoonlijk advies voor jouw project en nemen wij je zorgen weg door het passend in jouw tuin en budget te maken. We kunnen zelfs de opbouw voor je regelen.

Met ruim 25 jaar ervaring ben je bij Azalp aan het juiste adres voor je projecten in en rondom je tuin!

Telefonische bereikbaarheid


Van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00 staan we voor je klaar. We zijn te bereiken via het telefoonnummer 076 - 8080124


Contact ons via mail


Je kunt ons op ieder moment mailen en wij streven ernaar je mail binnen twee werkdagen te beantwoorden. Je kunt je mail richten aan [email protected]


Chat met ons


Chat met een van onze medewerkers. De chat is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00


Bezoek ons in Breda


Kom langs in ons Experience Center in Breda. Hier staan onze verkoopadviseurs je graag te woord en kun je een gedeelte van ons assortiment komen bekijken. Het adres is op de Oosterhoutseweg 77 te Breda, postcode 4816 KC Breda.
Alle informatie omtrent de openingstijden kun je hier vinden.


Bezoek ons in Rietmolen


Kom langs op ons verkoopkantoor in Rietmolen. Hier staan geen showmodellen maar staan onze verkoopadviseurs je graag te woord voor een passend advies. Het adres is op de Achterste Russchemorsdijk 3a, postcode 7165 AE Rietmolen.

Alle informatie omtrent de openingstijden kun je hier vinden.


Post- en vestigingsadres hoofdkantoor


Azalp.nl BV
Oosterhoutseweg 77
4816 KC Breda
Nederland


IBAN, BTW en KVK


IBAN: NL 70 RABO 0174 8589 49
BTW nummer: NL 8541.33.525.B01
KVK Breda nummer: 60954353

Bereikbaarheid

We staan graag voor je klaar.