Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Subcategorie


Opbergbox

(23)

Berging

(34)

Opbergkast

(31)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 39,-

€ 1.955,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

61 cm

250 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

30 cm

273 cm

Dakvorm


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

46 m2

Merk


Kleur


Metaalsoort


Glassoort


Deurhoogte


Selecteer de minimale en maximale deurhoogte

118 cm

157 cm

Serie


Opbergen

Heb jij veel spullen in huis of in de tuin waar je geen plekje voor kunt vinden? Denk bijvoorbeeld aan rondslingerende gereedschappen, tuinkussens of fietsen die een doorn in het oog zijn. Gelukkig is hiervoor een simpele oplossing: opberging! Bij ons vind je verschillende soorten kasten, boxen en tuinhuizen die ervoor zorgen dat jouw huis en tuin voortaan netjes georganiseerd en opgeruimd zijn.

1 - 24 van 89 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Duramax Palladium High Store Dubbele Deur Tuinkast

Duramax Palladium High Store Dubbele Deur Tuinkast

Dubbele deur

Onderhoudsarm

Extra dikke wanden

161 x 77 x 196 cm

Op voorraad

€ 799,-


Voor iedere buitenruimte is een geschikte opberging. Zo kun je kiezen voor compleet tuinhuis wanneer je een grote tuin hebt, maar ook voor kleine tuinen, terrassen of balkons zijn er mogelijkheden. Naast het type opberging, is ook het materiaal van de opberging belangrijk. In het assortiment van Azalp vind je bergingen in verschillende materialen, zoals:

  • Metaal

  • Kunststof

  • Verschillende houtsoorten

Al deze materialen hebben hun eigen voordelen en nadelen. Zo is hout stevig en luxe, maar vergt ook veel onderhoud. Metaal en kunststof zijn onderhoudsvriendelijk, maar kunnen vaak niet naar eigen wens worden aangepast en gecustomized. De voor- en nadelen van alle materialen zorgen ervoor dat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw opberging.

Wat is de meerwaarde van een opberging?

Wellicht heb je in de loop der tijd zo veel spullen verzameld dat ze in de weg beginnen te liggen. Je kunt deze spullen natuurlijk uitzoeken, doneren of weggooien. Maar sommige spullen verdienen een veilige en droge plek om opgeborgen te worden: spullen die belangrijk voor je zijn of gewoonweg handig om te hebben.

Om ervoor te zorgen dat deze spullen voortaan niet meer in de weg liggen, is het belangrijk dat deze een eigen plek krijgen. Hiervoor is een berging, opbergbox of opbergkast een goede oplossing. Niet alleen zijn je spullen netjes opgeruimd, ook gaan je spullen langer mee, doordat ze zijn beschermd tegen regen, sneeuw en zon.

Spullen die langer meegaan door ze op te bergen zijn bijvoorbeeld:

  • Tuinmeubelen

  • Tuinkussens en dekens

  • Gereedschap

Voor al deze spullen, en meer, zijn geschikte opbergmogelijkheden te vinden. Denk aan tuinkasten voor het gereedschap, of kussenboxen voor de tuinkussens. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om bepaalde spullen uit het zicht te plaatsen, zoals kliko's. Hiervoor zijn containerboxen ideaal.