Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Subcategorie


Houten garage

(38)

Metalen garage

(11)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.089,-

€ 23.934,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

300 cm

950 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

300 cm

1144 cm

Houtsoort


Materiaal


Dakvorm


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

9 m2

57 m2

Type


Merk


Kleur


Veranda


Metaalsoort


Deur type


Glassoort


Glaswand


Garage Kopen

Ben je het zat om je auto in de winter iedere ochtend sneeuw- en ijsvrij te maken? Of wil je jouw oldtimer, boot, motor of quad graag beschermen tegen de elementen? Dan is een garage in je tuin de oplossing! Een garage aan huis zorgt voor een stuk meer opbergruimte. Je kunt je eigen auto er in kwijt, de oldtimer die je hebt geërfd, de zitmaaier, de skikoffer… Maak er een werkplaats van of sla autobanden en andere spullen op die je niet dagelijks nodig hebt. De mogelijkheden van een garage zijn eindeloos! Wil je een garage kopen, maar weet je niet waar je op moet letten of welke mogelijkheden er allemaal zijn? Lees dan onderaan de pagina verder en bepaal welke garage er straks in bij jouw huis komt te staan.

1 - 24 van 49 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Duramax Metalen Garage
Pre-order

Duramax Metalen Garage

Verzinkt staal

Onderhoudsarm

Garagedeur (roldeur) en zijdeur (enkel)

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 2.699,-


De verschillende garage modellen

In ons assortiment zijn veel verschillende modellen garages te vinden. Zo is er altijd voor iedereen een perfecte match te vinden. Bepaal eerst waar je de garage voor wilt gebruiken en of er andere eisen zijn waaraan het moet voldoen, bijvoorbeeld het materiaal en de afmetingen. Nu kun je bepalen welk model er straks bij jouw huis komt te staan. Denk bijvoorbeeld aan de look en feel, het type dak of het aantal deuren.

De garage kan zijn originele functie behouden en jouw auto beschermen tegen de zon, hagel of bladeren. Je kunt de garage ook als schuur gebruiken en er de fietsen in stallen of het buitenmeubilair in opslaan in de winter. Heb je behoefte aan een dubbele functie? Denk dan ook eens aan een garage met carport. Je kunt jouw auto dan onder de carport parkeren én jouw spullen droog opbergen.

Er komt dus behoorlijk wat kijken bij het uitkiezen van jouw perfecte garage. Wist je dat we ook maatwerk bieden? Lees verder bij ‘Een garage in je tuin op maat’ om meer te weten te komen over alle maatwerkmogelijkheden die er zijn.

Een houten of metalen garage?

Ons assortiment bestaat uit houten en metalen garages. Ieder materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen en redenen voor jou om te kiezen. Het is afhankelijk van je smaak, de omgeving en ook de modellen welk materiaal het beste bij jou en jouw tuin past.

Houten garages komen het meeste voor in ons assortiment. Hout is erg tijdloos maar vergt ook enig onderhoud om lang van te kunnen genieten. Het natuurproduct is zonder bescherming een stuk kwetsbaarder voor de elementen. Je verhelpt dit door het eens in de vijf jaar te beitsen. Het voordeel van een houten garage is de natuurlijke eigenschap om te isoleren. Over het algemeen geldt dan ook: hoe dikker de wand, hoe beter de temperatuur gereguleerd wordt en hoe beter jouw auto beschermd wordt. Je kunt bij ons kiezen voor een wanddikte tussen de 28 en 95mm.

Metalen garages hebben een erg moderne, strakke uitstraling en zijn na de opbouw al vrijwel helemaal waterdicht. Je kunt het 100% waterdicht maken door de verbindingen af te kitten. Ook smeltend sneeuw en langdurige regen wordt dan tegengehouden. Metaal is in tegenstelling tot hout niet isolerend, maar vergt dan wel weer nauwelijks onderhoud.

Een garage in je tuin op maat gemaakt

Heb je andere wensen dan de modellen die wij momenteel in ons assortiment aanbieden? Weet dan dat maatwerk vrijwel altijd een optie is bij onze houten garages. Maatwerk is een breed begrip, maar er is ook simpelweg veel te wijzigen naar jouw wensen en voorkeuren. Wil je graag een dubbele garage met carport om meerdere auto’s kwijt te kunnen? Geen enkel probleem. De afmetingen van de dubbele garage zijn aan jou om te bepalen. Ook de indeling, het aantal deuren of de afwerking kan aangepast worden.

Neem contact op met onze klantenservice om samen met een gespecialiseerde medewerker te kijken naar de mogelijkheden. Je kunt uiteraard ook langskomen in onze Experience Center in Breda of Verkoopkantoor in Rietmolen om jouw wensen persoonlijk te bespreken. We zien je graag!

Een garage bouwpakket

Jouw garage, ongeacht het materiaal, wordt als bouwpakket geleverd. Dat betekent dat alle onderdelen klaar voor gebruik zijn en je direct kunt beginnen met de opbouw. Er is een duidelijke montagehandleiding bijgevoegd zodat je stap voor stap aan de slag kunt en jouw garage onderdeel voor onderdeel ziet ontstaan. Ook als er sprake is van maatwerk, wordt jouw garage als bouwpakket bezorgd.

Vrijwel alle houten garages moeten door middel van stapelbouw* in elkaar gezet worden. Deze opbouw maakt het erg makkelijk om de garage op te bouwen en snel in gebruik te nemen. Ook de metalen garages zijn gemakkelijk te monteren: opbouwen, kitten en klaar. Jouw garage bouwpakket zal dus hoe dan ook binnen een handomdraai op te zetten zijn!

Voordat je begint met opbouw is het belangrijk dat je een goede fundering hebt gelegd. Voor de auto of andere spullen ín de garage is bijvoorbeeld een betonnen fundering nodig of een vloer van TTE-tegels. Voor een houten constructie zijn funderingsbalken van belang zodat het hout niet direct in aanraking komt met de grond. Hierdoor worden houtrot en schimmels voorkomen. Denk bij de voorbereidingen ook aan het eventueel installeren van stroom- en lichtpunten als je dit nodig hebt.

Wil je de opbouw van het bouwpakket liever overlaten aan professionals? Dat is geen probleem! Onze montageservice bouwt jouw garage graag voor je op. Zo kun je jouw auto extra snel droog zetten en is het ijsvrij maken van de autoruiten voorgoed verleden tijd. Voeg de service toe aan je winkelwagen of laat het weten aan onze medewerkers als je gebruik wilt maken van deze service.

* Houtstapelbouw is simpelweg het stapelen van houten balken die in de hoeken precies in elkaar passen. Er ontstaat hierdoor een erg stevige constructie.