Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

  Bedrijfsgegevens

  Klacht over Azalp?

  Reviews

  Blog

  Fotowedstrijd

  Merken

Bedrijfsgegevens

Over Azalp

Met meer dan 25 jaar ervaring maken wij luxe in de tuin en het huis voor iedereen beschikbaar en staan wij achter onze slogan. Met een uitgebreid assortiment, mogelijkheden voor maatwerk én scherpe prijzen bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw tuinprojecten. We hebben ook een eigen collectie: deze producten zijn niet alleen mooi en duurzaam, maar ook voordelig geprijsd en passen binnen ieder budget. Klantgerichtheid, flexibiliteit en scherpe prijzen staan bij ons hoog in het vaandel, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de service.

Er is voor ieder wat wils met ons ruime assortiment in de categorieën tuinhuizen, overkappingen, veranda's, opbergoplossingen, tuinhout, carports, garages, sauna's, en zwembaden. Ons aanbod is divers waardoor er gekozen kan worden uit verschillende formaten, kleuren en materialen. Zit wat u wilt er toch niet helemaal bij? Geen probleem, dan maken wij uw droomproject specialistisch en met minimale kosten op maat.

Wij zijn meesters in maatwerk. Geef aan waar u naar op zoek bent en wij nemen u mee door alle opties. Een houten wand vervangen door een glazen wand, een plat dak vervangen met een traditioneel zadeldak, een groter of kleiner formaat, dankzij onze vele keuzemogelijkheden bouwen wij uw droomtuin!

In onze Experience Centers in Breda en in Rietmolen hebben we verschillende modellen opgebouwd staan waar u door rond kunt lopen. Tijdens uw bezoek ontvangt u persoonlijk advies voor uw project en nemen wij uw zorgen weg door het passend in uw tuin en budget te maken. We kunnen ook de opbouw voor u regelen.

Met ruim 25 jaar ervaring bent u bij Azalp aan het juiste adres voor uw projecten in en rondom uw tuin!

Bereikbaarheid

Telefonisch: van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00 op [02-808 7100](tel:02-808 7100)

Per mail: u kunt ons op ieder moment mailen en wij streven ernaar uw mail binnen twee werkdagen te beantwoorden, mail naar [email protected]

Chat functie op de website: van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 17:00

Experience Centers

Kom langs in één van onze Experience Centers. Hier staan onze verkoopadviseurs u graag te woord en kunt u een gedeelte van ons assortiment komen bekijken.

Experience Center Breda

Oosterhoutseweg 77
4816 KC Breda
Nederland

**Openingstijden
**Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 Op afspraak of zonder afspraak
Zaterdag 10:00 - 16:00 Op afspraak of zonder afspraak
Maandag en zondag gesloten

Experience Center Rietmolen

Achterste Russchemorsdijk 3a
7165 AE Rietmolen
Nederland

**Openingstijden
**Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 Op afspraak of zonder afspraak
Maandag, zaterdag en zondag gesloten

Postadres

Let op, dit is niet ons bezoekersadres! U kunt ons alleen in de bovengenoemde Experience Centers bezoeken. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Breda.

Azalp BV.
LAR M30
8930 Rekkem
België

Overig

KBC Bankrekening nummer:
BE64 7370 4721 0852 (BIC : KREDBEBB)
BTW nummer: BE 0597.646.890
KVK Breda nummer: 60954353