Subcategorie


Type


Containerberging

(33)

Functie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 139,-

€ 1.837,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

61 cm

223 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

63 cm

101 cm

Houtsoort


Houtbehandeling


Deur type


Dakvorm


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

2 m2

Merk


Materiaal


Container ombouw bij Azalp kopen

Vrijwel ieder huishouden heeft ze: containers (ook wel kliko’s genoemd) om het huishoudelijke afval, groente-, fruit- en tuinafval en misschien ook nog wel het verpakkingsafval en papier en karton weg te gooien. Misschien is het wel een wirwar aan containers in jouw tuin en/of ben je klaar dat deze vaak lelijke kliko’s het uitzicht in je tuin verstoren. Daarom kun je bij Azalp een container ombouw kopen. Je plaatst de containers dan gemakkelijk in de container ombouw waarna deze geordend zijn én direct uit het zicht zijn verdwenen. Bij Azalp hebben we verschillende afmetingen en materialen voor jouw kliko ombouw. Weet jij al welke containerberging er in jouw tuin komt te staan?

1 - 24 van 33 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Een container ombouw voor 3 containers

Afval scheiden is goed voor het milieu. Daarom dragen veel mensen hier een steentje aan bij door zoveel mogelijk afval te scheiden. Het is dan ook logisch als je 3 containers in de voor- of achtertuin hebt staan. Ook die 3 containers moet je natuurlijk gemakkelijk kunnen wegwerken achter een container ombouw. Daarom vind je bij Azalp ook een containerberging voor 3 containers.

Een container ombouw voor 3 containers kan qua afmetingen en aantal inhoud in liters verschillen van elkaar. Mogelijk hebben gemeentes andere afmetingen containers, dus daar hebben we rekening mee gehouden. Je kunt kiezen voor een containerberging voor 3 containers van 120 liter of bijvoorbeeld voor een containerberging voor 3 containers van 140 liter of van 240 liter. Controleer dus altijd goed de afmetingen van jouw kliko’s zodat je zeker weet dat de kliko ombouw voor jouw 3 containers past.

Een container ombouw van hout

Binnen ons assortiment vind je containerbergingen van verschillende materialen; kunststof, metaal en hout zijn de materialen waaruit je kunt kiezen. Een veel gekozen materiaal voor een container kliko ombouw is hout. Een houten container ombouw heeft een neutrale uitstraling en past, door het natuurlijke materiaal, in iedere tuin.

Alle houten container ombouw modellen zijn hogedruk geïmpregneerd. Dat betekent dat een beschermmiddel onder hoge druk in het hout is geperst waardoor de houten container ombouw door en door is beschermd tegen alle weersomstandigheden en insecten. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over de levensduur van de houten containerberging, want deze zorgt ervoor dat je de containers jarenlang uit het zicht kunt plaatsen.

De deksel van een container ombouw hout lijkt misschien wel zwaar, maar je kunt daarom eventueel gasveren aan je bestelling toevoegen waardoor de deksel erg gemakkelijk opengaat én open blijft staan. Zo kun jij dus ook heerlijk in de tuin werken en de toegang tot de container behouden.

Zelf een container ombouw maken

Je kunt ervoor kiezen om zelf een container ombouw te maken als je een beetje handig bent, maar je kunt ook kiezen voor gemak en bij Azalp een container ombouw kopen. Je krijgt dan een doe-het-zelf container ombouw bouwpakket thuisgestuurd waarna je aan de slag kunt om de container ombouw in elkaar te zetten.

De containerberging maken is niet moeilijk, maar het is wel belangrijk dat je alle stappen uit de bijgeleverde handleiding nauwkeurig volgt. Vraag zo nodig de hulp van een vriend, vriendin of familielid om je te komen helpen met de opbouw. Zo is de zelfbouw container ombouw binnen een mum van tijd in elkaar gezet en kijk je niet langer tegen lelijke containers!

Een container ombouw voor 2 containers

Naast een container ombouw voor 3 containers is het ook mogelijk om een container ombouw voor 2 containers in je tuin te plaatsen. Dit is een van de populairste maten. Je kunt kiezen uit verschillende modellen, materialen en kleuren voor een dubbele containerberging. Ga bijvoorbeeld voor een houten model dat mooi in jouw tuin past, een kunststof model dat erg onderhoudsvriendelijk is of een metalen model dat erg strak en modern is.

Een dubbele containerberging kan een plat of een schuin dak hebben, maar ook een dak dat je kunt oprollen. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft! In ieder geval zijn alle containerbergingen zo ontworpen dat je gemakkelijk de deksel kunt openen om afval snel weg te kunnen gooien.

Een container ombouw voor 4 containers

Als je een container ombouw voor 4 containers nodig hebt, ben je goed bezig voor het milieu! Daarom willen wij bij Azalp dit graag stimuleren. Een standaard kliko ombouw voor 4 containers hebben wij echter niet in ons assortiment, máár 2x2 en 4x1 is ook 4! Je kunt daarom gerust 2 ombouwen voor ieder 2 containers plaatsen, waardoor je zelf een container ombouw voor 4 containers creëert óf je kunt 4 enkele ombouwen plaatsen en die aan elkaar koppelen.

Het dak is hierdoor ook niet te zwaar en je hoeft alleen het dak open te doen van het gedeelte waar de desbetreffende container staat. Je kunt hierdoor zelfs kiezen om de containerbergingen te splitsen. Plaats de container ombouw met de containers voor huishoudelijk afval en verpakkingen bijvoorbeeld dichtbij huis en plaats de andere container ombouw met de GFT en papier en karton containers verderop in de tuin. Zo ervaar je optimaal gebruikersgemak!

Een zwarte container ombouw

Een container ombouw gebruik je natuurlijk om die lelijke kliko’s uit het zicht weg te werken. Het is daarom wel belangrijk dat de container ombouw wél bij jouw stijl en smaak past. Je kunt binnen ons assortiment daarom uit verschillende moderne containerbergingen kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een container ombouw zwart. Deze zijn van kunststof gemaakt en zijn erg gemakkelijk in het onderhoud. Deze maat is echter maar voor 2 containers. Je kunt daarom ook een houten container berging zwart beitsen of verven.

Naast de zwarte kleur kun je binnen ons assortiment ook kiezen voor een container ombouw antraciet, lichtgrijs of zelfs een combinatie daarvan. Zo bepaal jij dus volledig zelf naar welke prachtige containerberging jij straks kijkt!

Een container ombouw van kunststof

Een container ombouw van kunststof is ideaal in onderhoud. Kunststof is namelijk een materiaal dat jarenlang meegaat zonder dat je onderhoud hoeft te plegen. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt met een vochtige doek is genoeg om de kunststof container ombouw jarenlang te kunnen gebruiken én te laten schitteren in jouw tuin.

Het merk waarvan de meeste kunststof modellen zijn gemaakt is Keter. Een Keter containerberging is van hoge kwaliteit gemaakt en zal je met heel veel plezier gebruiken. Je kunt de kliko gemakkelijk naar binnen rijden, door de zeer lage drempel. Afhankelijk van het model kun je de Keter container ombouw ook afsluiten. Zo houd je onbevoegden en ongedierte buiten de container ombouw.

Een kliko ombouw voor 1 container

Als je maar één container ombouw nodig hebt, kan dat bij Azalp ook. We hebben verschillende modellen in ons assortiment die geschikt zijn voor één kliko. Een kliko ombouw 1 container biedt jou de mogelijkheid om écht het model uit te kiezen dat bij jou en jouw tuin past.

Kies bijvoorbeeld voor een model waar je de deksel van de kliko aan vast maakt, zodat deze direct open gaat als je de deksel van de ombouw omhoog doet, of kies voor een model die de deur aan de voorzijde heeft zitten en je gemakkelijk naar buiten rijdt. De keuze is aan jou!

De verschillende liters voor een container ombouw

Er zijn veel verschillende soorten kliko’s. De afmetingen van de ene kliko komen vaak niet overeen met de afmetingen van de andere kliko. De inhoud in aantal liters zijn wel altijd gelijk. Een standaard container heeft een inhoud van 240 liter, een kleinere container heeft een inhoud van 140 liter.

Misschien heb je een klein model omdat je bijvoorbeeld maar met zijn tweeën bent, of juist een grote als je een gezin hebt. Het is daarom bij het uitkiezen van de juiste container ombouw van belang om, naast de afmetingen, naar het aantal liter inhoud te kijken. Zo weet je zeker dat jouw container in de container ombouw past.

In ons assortiment vind je verschillende afmetingen en liters containerbergingen. Afhankelijk van de grootte van jouw kliko’s kun je bijvoorbeeld kiezen voor een container ombouw 120 liter, container ombouw 3x 240 liter of een containerberging 140 liter. Jij bepaalt dus zelf in welke container ombouw jouw kliko’s het beste passen.

Ook als je een zogenaamde MSTS container hebt, vind je bij Azalp de perfecte container ombouw. Een MSTS container heeft een zogenaamde opnamerok aan de voorzijde (ook wel een diamond systeem genoemd). Door die opnamerok kan de container erg gemakkelijk geleegd worden, maar het nadeel hiervan is dat de container vaak groter dan andere containers. Daarom moet je rekening houden met de afmetingen als je een MSTS container hebt.