Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

  Contact

  Privacy & cookies

  Klantenservice

  Laagste prijsgarantie

  Sitemap

  Algemene voorwaarden

Laagste prijsgarantie

Wat houdt de laagste-prijs-garantie in?

Wanneer u een bestelling plaatst op de website van Azalp bent u in principe verzekerd van de laagste prijs binnen de markt. Daar zijn we zo zeker van dat we voor een heel groot deel van ons assortiment een laagste prijsgarantie hanteren. Bevat een productpagina een knop met daarop "Laagste prijsgarantie"dan kunt u daar (onder onderstaande voorwaarden) ook aanspraak op maken. U krijgt dan het product voor dezelfde prijs (en vaak zelfs goedkoper).

Artikel goedkoper gevonden? Geef het door!

Ga naar de Azalp productpagina van het artikel dat u goedkoper hebt gezien. Klik op ‘Laagste Prijsgarantie!’ Daarna kunt u in een pop-up-venster de bron plaatsen (de link naar de productpagina van de concurrent) en de prijs zoals die bij de concurrent te zien is. Vult u uw naam en e-mailadres in, zodat we contact met u kunnen opnemen.

Wat zijn de voorwaarden?

Om recht te hebben op bovenstaand omschreven garantie hebben we bepalende voorwaarden opgesteld:

 • Het artikel moet op de productpagina de knop “Laagste Prijsgarantie” bevatten.

 • Het betreffende artikel dat de concurrerende winkel aanbiedt tegen een lagere prijs, moet identiek zijn aan het artikel bij Azalp en het moet in nieuwstaat zijn (we matchen niet met outlets of showmodelaanbiedingen). Dus hetzelfde merk, overeenkomende artikelcode, type met dezelfde functies, kleur, onderdelen, accessoires enzovoort.

 • Het artikel moet op het desbetreffende moment leverbaar zijn bij de betreffende winkel en de levertijd mag niet langer zijn dan in onze winkel.

 • Er moeten voor het product bij de concurrerende winkel dezelfde bedenktijd en garantieregeling gelden.

 • De concurrerende winkel moet gevestigd zijn binnen de Europese Gemeenschap (EU).

 • De prijs van het product bij de concurrent moet een vaste prijs zijn. Dit betekent dat de laagste-prijs-garantie niet van toepassing is bij artikelen die slechts tijdelijk voor een aanbiedingsprijs verkrijgbaar zijn.

 • De prijs moet controleerbaar zijn. De laatste prijscheck wordt gedaan door personeel van Azalp. Als we de prijs van de concurrent vergelijken met de Azalp prijs, nemen we eventuele verzendkosten van ons en de concurrent mee in die berekening.

 • De laagste prijs garantie is alleen geldig vóór aankoop van een product.