Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Tuinhuis met overkapping

Subcategorie


Tuinhuis met overkapping

(125)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 864,-

€ 11.639,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

291 cm

1198 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

154 cm

578 cm

Houtsoort


Dakvorm


Houtbehandeling


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

2 m2

41 m2

Merk


Kleur


Deur type


Glaswand


Tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis met overkapping in je tuin in is de ideale manier om sfeer toe te voegen aan je huis en opbergruimte te creëren. Je kunt er bijvoorbeeld de grasmaaier, tuingereedschap en barbecue opslaan en onder de overkapping zet je een loungebank met een gashaard neer voor een gezellige sfeer.

1 - 24 van 125 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

WoodAcademy tuinhuis met overkapping Nefriet Excellent nero

WoodAcademy tuinhuis met overkapping Nefriet Excellent nero

Modulair model

Douglas houten frame

Robuuste staanders

Meer afmetingen beschikbaar

Op voorraad

v.a.€ 3.554,-


Er zijn veel verschillende tuinhuizen te kiezen met verschillende materialen, uitstraling en afmetingen. Kies bijvoorbeeld uit vurenhout of douglashout. Voor meer informatie over wat je moet overwegen bij het kopen van een tuinhuis met overkapping, bekijk je onze inspiratiepagina of lees gerust hieronder verder.

Juiste maat voor een tuinhuis met overkapping

Het belangrijkste is dat het tuinhuis met overkapping aan al jouw wensen en eisen voldoet. Daarbij is de juiste maat erg belangrijk. Maak hierbij onderscheid tussen de afmetingen voor het opberggedeelte en het overkapte gedeelte.

Ons grootste tuinhuis met overkapping is 8 meter breed, opgedeeld in 4 meter opberging en 4 meter overkapping. Maar het is ook mogelijk om jouw tuinhuis op maat te maken, bijvoorbeeld met een klein tuinhuis en een grote overkapping. De look, feel, deuren en kleuren kunnen naar jouw voorkeur aangepast worden. Voor meer informatie over op maat gemaakte tuinhuizen met overkapping, lees je hier of neem contact met ons op.

Plaatsen van een tuinhuis met overkapping

Je tuinhuis met overkapping wordt geleverd als bouwpakket. Je kunt het zelf in elkaar zetten of uitbesteden aan professionals van de opbouwservice van Azalp. Zij komen jouw tuinhuis plaatsen en dan kun jij snel genieten van de nieuwe eyecatcher in je tuin! Als je het tuinhuis inclusief montageservice wilt kun je dit aangeven op onze website of laten weten aan een medewerker van onze klantenservice of van het Experience Center.

Hoek tuinhuis met overkapping

Je kan het tuinhuis met overkapping vrijstaand plaatsen in je tuin of bijvoorbeeld in de hoek. De deuren van het tuinhuis kunnen aan de voorzijde of onder de overkapping geplaatst worden. Er zijn ook tuinhuizen waarbij de deuren aan de hoek zijn geplaatst, waardoor het altijd bereikbaar is en de ruimte in je tuin efficiënt wordt benut.

Ben je op zoek naar een tuinhuis met twee veranda's, waardoor er een L-vorm ontstaat? Dan is er sprake van maatwerk. Neem hiervoor contact met ons op en we bekijken graag de mogelijkheden met je.

Een uniek dak voor je tuinhuis met overkapping

Voor je tuinhuis met overkapping zijn er verschillende soorten daken beschikbaar, zoals een plat dak, kapschuurvorm of puntdak. Zo is er voor iedereen voldoende keuze. Hieronder vind je meer informatie over de meest populaire daken.

Een tuinhuis met plat dak en overkapping

De meeste tuinhuizen hebben een plat dak, wat een strakke uitstraling geeft. In ons assortiment zijn zowel tuinhuizen met een overkapping van vurenhout als van Douglashout beschikbaar. Douglashout geeft een luxe uitstraling en is robuust en modern, zelfs verkrijgbaar in het zwart. Hierdoor kun je zelf bepalen hoe je tuinhuis met overkapping en plat dak eruit komt te zien.

Een tuinhuis met zadeldak en overkapping

Een tuinhuis met overkapping en zadeldak is tijdloos en past in veel tuinen perfect. Het zadeldak, vergelijkbaar met de meeste woonhuizen, geeft het tuinhuis een knusse uitstraling. Je kunt kiezen of je de veranda aan de voor- of zijkant wilt hebben.

Een tuinhuis met overkapping en lessenaarsdak

Een lessenaarsdak bestaat uit één dakvlak dat schuin afloopt, waardoor het tuinhuis aan één kant hoger is dan aan de andere zijde. Hierdoor wordt de leefruimte ruimtelijker en is er veel opbergruimte. Bovendien zal water niet blijven staan op het dak, aangezien het naar de laagste zijde zal stromen. Een tuinhuis met veranda en lessenaarsdak is dus een moderne en praktische blikvanger in jouw tuin.

Prijs van een tuinhuis met veranda

De kosten van het tuinhuis met veranda zijn afhankelijk van jouw wensen, behoeften en voorkeuren. De afmetingen en het materiaal zijn belangrijke aspecten die de prijs bepalen. Bijvoorbeeld is vurenhout goedkoper dan Douglashout en grotere afmetingen betekenen een hogere prijs. Het is ook afhankelijk of er maatwerk wordt toegepast en of je het tuinhuis met veranda door ons wilt laten plaatsen of zelf wilt doen.

Weet je al hoe jouw tuinhuis met veranda eruit komt te zien en wil je de prijs weten? Neem dan contact op met onze klantenservice of bezoek één van onze Experience Centers. Samen vinden we altijd de perfecte oplossing!