Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Kunststof tuinhuis

Subcategorie


Kunststof tuinhuis

(52)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 329,-

€ 3.999,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

117 cm

350 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

90 cm

643 cm

Materiaal


Dakvorm


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

19 m2

Merk


Kleur


Veranda


Deur type


Glassoort


Deurhoogte


Selecteer de minimale en maximale deurhoogte

171 cm

178 cm

Duotech of Evotech


Serie


Een praktisch kunststof tuinhuis in je tuin

Een tuinhuis in je tuin is ideaal om op veel manieren gebruik van te maken. Een veelgebruikte toepassing is om bijvoorbeeld (tuin)gereedschap, de grasmaaier en de barbecue in een tuinhuis op te bergen. Bij Azalp vind je altijd een tuinhuis die bij jou en jouw wensen past. Ook als je op zoek bent naar een specifieke materiaalsoort zoals een kunststof tuinhuis ben je bij Azalp aan het juiste adres. Een kunststof tuinhuis is erg onderhoudsvriendelijk en door de duurzaamheid van het materiaal gaat het jarenlang mee. Weet jij al hoe jou kunststof tuinhuis eruit moet komen te zien?

1 - 24 van 52 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Keter Cortina 97 Kunststof Tuinhuis

Keter Cortina 97 Kunststof Tuinhuis

Roestvrij stalen sluitsysteem

Verstevigd dak

Duurzaam en bestendig tegen verkleuring en roest

277 x 218 x 226 cm

Meer afmetingen beschikbaar

Op voorraad

€ 1.799,-


Een kunststof tuinhuis van Keter

Een kunststof tuinhuis kun je bij Azalp van verschillende merken kopen. Eén van de bekendste merken is Keter. Keter is een toonaangevend merk op het gebied van outdoor opbergoplossingen. Een Keter kunststof tuinhuis is gemaakt van goede kwaliteit kunststof, gaat jarenlang mee en is op een zeer duurzame manier gemaakt.

Bepaal zelf hoe jouw Keter kunststof tuinhuis eruit komt te zien. Maak een keuze tussen een zadeldak of lessenaarsdak en kies de kleur die bij jouw smaak en stijl past. Je kunt jouw Keter tuinhuis kunststof ook nog uitbreiden met een kunststof tuinkast of kussenbox om kleine spullen en/of tuinkussens op te bergen. Zo creëer je een efficiënte opbergruimte voor jouw (tuin)spullen!

Een kunststof tuinhuis in de juiste maat

Het is natuurlijk belangrijk dat jouw tuinhuis kunststof de juiste afmeting heeft. Allereerst moet het tuinhuis van kunststof in jouw tuin passen en daarnaast moet je al jouw spullen kunnen opbergen. Daarnaast is het formaat van het tuinhuis belangrijk zodat jij je comfortabel in het tuinhuis kunt bewegen.

Een kunststof tuinhuis 3x2 is een erg populaire afmeting. Vaak is dit formaat groot genoeg om het tuingereedschap, de grasmaaier en de barbecue op te kunnen bergen en nog ruimte over te houten. Een ander veel gekozen formaat is een kunststof tuinhuis 2x2. Let op: niet altijd zijn de afmetingen exact 3x2 of 2x2, maar wijken deze hier iets van af. Controleer de afmetingen van het tuinhuis van kunststof dus altijd goed.

Je kunt ook kiezen voor een klein kunststof tuinhuis, bijvoorbeeld als je deze in de stadstuin wilt zetten of simpelweg niet meer ruimte in je tuin hebt om het tuinhuis te plaatsen.

Naast kleine tuinhuizen kun je uiteraard ook kiezen voor een groot kunststof tuinhuis. We hebben zelfs kunststof tuinhuizen van 3x6 in ons assortiment. Door deze grote range aan afmetingen zal er altijd wel een Azalp kunststof tuinhuis bij jou passen.

De fundering voor een kunststof tuinhuis

De fundering voor een kunststof tuinhuis is erg verschillend van een fundering voor een houten tuinhuis. Kunststof is een lichtgewicht materiaal waardoor het niet nodig is om bijvoorbeeld een betonnen fundering aan te leggen. De fundering voor een kunststof tuinhuis moet simpelweg waterpas zijn. De ondergrond maakt daarbij niet zoveel uit.

Om de garantie op het tuinhuis te behouden is het belangrijk dat je het bouwwerk verankert aan de grond. Het beste is dus om het tuinhuis op een verharde ondergrond te plaatsen. Houd hier dus rekening mee bij het bepalen van de plaats waar het tuinhuis komt te staan.

Een kunststof tuinhuis laten plaatsen of zelf maken

Als je een Azalp kunststof tuinhuis koopt wordt deze bij jou thuis geleverd als bouwpakket. Je kun dan zelf het kunststof tuinhuis maken en in elkaar zetten. Alle onderdelen, bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding zijn in het pakket inbegrepen, dus je kunt snel aan de slag om het tuinhuis van kunststof in elkaar te zetten.

Wil je liever niet zelf aan de slag om het tuinhuis in elkaar te zetten? Het kunststof tuinhuis laten plaatsen is dan vaak ook een mogelijkheid. Bij het product staat aan de rechterzijde bij ‘Product zelf samenstellen’ dan de mogelijkheid voor montageservice. Tegen een kleine meerprijs komen onze monteurs, die werken onder de naam BD Opbouwservice, dan bij jou langs en bouwen het tuinhuis voor jou op.

Het type dak van een kunststof tuinhuis

Het dak van jouw tuinhuis is medebepalend voor de look en feel van het tuinhuis. Je kunt bij Azalp kiezen voor een tuinhuis kunststof met een zadeldak of een lessenaarsdak. Een zadeldak is een meer traditioneel type dak dat ook veel bij woonhuizen wordt gebruikt. Een zadeldak creëert een hoge punt in het tuinhuis waar jij kunt staan en goed kunt bewegen. Een bijkomend voordeel is dat (regen)water direct van het dak stroomt en via de dakgoten wegstroomt.

Je kunt ook kiezen voor een lessenaarsdak. Dit type dak bestaat uit één dakhelling die naar een zijde schuin loop. Het is als het ware een kunststof tuinhuis met plat dak, maar dan schuin. Een lessenaarsdak is erg modern en eigentijds. Doordat het dak aan een zijde hoger is dan aan de andere zijde, zijn er mogelijk raampjes geplaatst in de hoge wand. Hierdoor kan er daglicht het kunststof tuinhuis invallen en kun jij spullen erg gemakkelijk vinden.