Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
BergingFietsberging

Subcategorie


Type


Fietsberging

(8)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 429,-

€ 1.750,-

Materiaal


Metaal

(3)

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

125 cm

203 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

105 cm

273 cm

Merk


Kleur


Deurhoogte


Selecteer de minimale en maximale deurhoogte

118 cm

157 cm

Deur type


Functie


Metaalsoort


Houtsoort


Houtbehandeling


Dakvorm


Fietsenberging kopen

Berg je fiets veilig en droog op in een fietsenberging van Azalp. Binnen ons assortiment vind je fietsenbergingen die je in je voor- of achtertuin kunt plaatsen of plaats deze op de oprit. Geef je elektrische fietsen, kinderfietsen, bakfietsen en heren- en damesfietsen een fijn plekje zodat je er altijd gemakkelijk bij kunt. Onze fietsenbergingen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn ook geschikt voor andere soorten voertuigen, zoals lig- en aangepaste fietsen, scooters, brommers, motoren en e-steps. Je kunt kiezen uit een fietsenberging gemaakt van hout of metaal. Plaats de fietsenberging in de voortuin en je hoeft nooit meer met je fiets door je huis of tuin!

1 - 8 van 8 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Duramax Metalen Fietsenberging
Pre-order

Duramax Metalen Fietsenberging

Duurzaam en onderhoudsarm

inclusief ingebouwd slot

Verstelbaar fietsenrek

203 x 202 x 163 cm

€ 749,-


Een fietsenberging voor buiten zoals bijvoorbeeld in de voortuin

Een fietsenberging in de voortuin plaatsen is ideaal als je een kleine achtertuin hebt of er als er geen plaats meer beschikbaar is. Ook is het prettig het in de voortuin te plaatsen wanneer je lastig door de steegjes naar je achtertuin kunt komen met je bakfiets of scooter. De fietsenbergingen kunnen op slot waardoor je tweewielers niet alleen droog opgeborgen staan, maar ook veilig. Er zitten ook geen ramen of open stukken in, zodat niemand kan zien of er fietsen in staan. Dankzij de verschillende stijlen die we beschikbaar hebben, kies je er zo één uit die perfect in jouw voortuin past. Een moderne fietsenberging van metaal past haast overal bij. Je kunt ook een houten fietsenberging kiezen. Deze kun je een kleurtje geven en zo laten aansluiten bij de uitstraling van de voorkant van je huis.

Een fietsenberging voor meerdere fietsen?

In Nederland zijn er meer fietsen dan inwoners, dus wellicht staan er bij jou thuis ook meerdere fietsen! Heb je bijvoorbeeld én een stadsfiets én een mountainbike of wielrennersfiets, dan wil je deze allemaal natuurlijk droog en veilig opbergen. Daarom hebben we bij Azalp fietsenbergingen voor minimaal 1 en maximaal 4-5 fietsen, afhankelijk van de grootte. Kijk dus goed naar de afmetingen en kijk vooral goed naar de breedte afmetingen van de voertuigen die je erin op wilt bergen.

De fietsenbergingen zijn makkelijk toegangbaar. De deuren gaan naar buiten open, waardoor je je voertuigen makkelijk naar binnen rijdt. Sommige van onze modellen hebben ook een handige deur op het dak. Als je deze openzet heb je net wat meer beweegruimte of bijvoorbeeld je scooter of bakfiets te parkeren. Dit dakdeurtje blijft automatisch openstaan dankzij de gasveren. Ook deze modellen kunnen veilig afgesloten worden.

Sommige van de bergingen worden geleverd met ingebouwde rekken waar je de fietsen in kunt parkeren. Deze worden dan in de lengte in de berging gezet. We verkopen ook bergingen zonder deze rekken. Bij zulke modellen parkeer je de voertuigen in de breedte in plaats van in de lengte.

Een lage, kleine fietsenberging

Binnen ons assortiment verkopen we ook lage fietsbergingen. Deze zijn uitermate geschikt om tegen een lagere schutting aan te zetten of om in je voortuin te plaatsen. Een kleine fietsenberging biedt ruimte voor minimaal 1 en maximaal 2 fietsen.

De afmetingen van een fietsenberging

Voordat je je berging koopt is het verstandig goed in kaart te brengen welke afmetingen je fietsenberging moet hebben. In bovenstaand overzicht zie je per artikel de exacte lengte, breedte en hoogte maten.

Een fietsenberging bouwpakket of laten plaatsen?

Onze bergingen komen met duidelijke handleidingen waardoor je ze gemakkelijk zelf in elkaar zet. Heb je hier liever hulp bij? Dan kun je gebruik maken van onze montage service! Dit kun je erbij bestellen wanneer je je product bestelt of neem contact op met onze opbouwservice.