Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
OpbergboxMetaal

Subcategorie


Opbergbox

(18)

Type


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 189,-

€ 1.415,-

Materiaal


Metaal

(18)

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

101 cm

201 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

46 cm

95 cm

Merk


Kleur


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

46 m2

Metaalsoort


Deur type


Opbergbox metaal bij Azalp kopen

Een opbergbox voor in je tuin is ideaal om veel spullen in op te bergen. Bij Azalp vind je veel verschillende soorten opbergboxen zodat er altijd een perfecte match voor jou tussen zit. Je kunt bij Azalp dus ook kiezen voor een opbergbox metaal. Een metalen opbergbox is ideaal omdat jij er veel spullen efficiënt, afgesloten en veilig in kan opbergen. Een opbergbox metaal heeft een bijkomend voordeel dat jij geen tijd kwijt bent aan het onderhouden van de box, omdat metaal onderhoudsvrij is. Bij Azalp vind je altijd de perfecte opbergbox voor in de tuin van metaal.

1 - 18 van 18 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Duramax Palladium XL Metalen Opbergbox
Pre-order

Duramax Palladium XL Metalen Opbergbox

Duurzaam en onderhoudsarm

inclusief ingebouwd slot

Zeer ruime inhoud van 1050L

200 x 87 x 76 cm

Meer afmetingen beschikbaar

€ 549,-


Een metalen opbergbox met deksel

Alle metalen opbergboxen in ons assortiment zijn voorzien van een deksel. Een opbergbox metaal met deksel beschermt jouw spullen tegen iedere weersomstandigheid. Een deksel voorkomt verkleuring door de felle zon, houdt je spullen droog bij regen en voorkomt dat het wegwaait tijdens een storm.

Daarnaast zijn enkele modellen voorzien van een slot. De opbergbox metaal met deksel zorgt er dan dus ook voor dat jouw spullen veilig achter slot en grendel zijn opgeborgen. Zo kun jij de opbergbox metaal dus met een gerust hart in je achter- of voortuin plaatsen, of bijvoorbeeld aan de zijkant van je huis. Uiteraard zorgt een opbergbox metaal met deksel er ook voor dat alle spullen lekker uit het zicht zijn opgeborgen!

Een metalen opbergbox voor tuinkussens

In de opbergbox metaal kun je veel (tuin)spullen opbergen: de tuinslang, veger en blik, regenlaarzen, een dekentje voor de koudere dagen én tuinkussens. Het is een populaire keuze om een metalen opbergbox voor tuinkussens opbergen te gebruiken. Je kunt de metalen opbergbox namelijk gemakkelijk dicht bij de zithoek plaatsen, zodat je de tuinkussens snel en gemakkelijk kunt opbergen zonder ver te hoeven lopen.

De opbergbox metaal is regenwaterdicht, maar als het lang en hard regent of de regen schuin valt, is het mogelijk dat er water door de kiertjes stroomt. Het is dus aan te raden de opbergbox metaal af te dichten met siliconenkit. Zo weet je zeker dat de metalen opbergbox de tuinkussens drooghoudt!

Een opbergbox van zwart metaal

Het is natuurlijk belangrijk dat de opbergbox metaal goed past bij de stijl van je tuin en eventueel ook woonhuis. We hebben daarom standaard veel verschillende modellen binnen ons assortiment, zodat jij kunt bepalen welke opbergbox metaal de perfecte match is. Kies bijvoorbeeld uit een houtlook, wit, metallic of zwart antraciet. Een opbergbox metaal zwart antraciet is een erg moderne en strakke uitvoering die in iedere tuin past.

Een opbergbox metaal opbouwen

Een opbergbox metaal opbouwen doe je niet iedere dag, maar het is gelukkig ook geen hogere wiskunde. De bijgeleverde handleiding vertelt je precies welke stappen je moet zetten om de metalen opbergbox op te zetten.

Het is wel goed om te weten dat de wanden van de opbergbox metaal in een pakket op elkaar gestapeld zijn. Het is belangrijk dat je deze dus voorzichtig uit het pakket haalt zodat de panelen niet beschadigen. Wanneer je de panelen namelijk over elkaar schuift kunnen er krassen in de coating ontstaan waardoor het metaal na verloop van tijd op die plekken kan gaan roesten.

Vraag dus een vriend, vriendin, je moeder of neef om je te helpen de panelen van de opbergbox metaal uit het pakket te tillen. Zo voorkom je krassen en hoef je je geen zorgen te maken over roest. Nu is het een kwestie van opbouwen maar!