Subcategorie


Zwembad chemicalien

(20)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 5,-

€ 1.129,-

Type


Merk


Functie


Aanbevolen zwembad inhoud


Typ


Zwembad chemicaliën

Welkom bij Azalp, jouw betrouwbare partner voor het kopen van zwembad chemicaliën en andere onderhoudsproducten. Wij hebben alles in huis om jouw zwembad schoon en veilig te houden. Hier leggen we jou graag uit welke chemicaliën je nodig hebt en waarom je ze bij Azalp zou moeten kopen.

1 - 20 van 20 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Waarom zijn zwembad chemicaliën belangrijk?

Zwembad chemicaliën zijn essentieel voor het onderhoud van jouw zwembad. Ze zorgen ervoor dat het water helder en schoon blijft, en voorkomen de groei van bacteriën en algen. Zonder de juiste waterbehandeling kan het zwembadwater troebel worden, gaan stinken en kunnen er gezondheidsrisico's ontstaan. Door regelmatig zwembad chemicaliën te kopen en toe te voegen aan het water, blijft de waterkwaliteit op peil en kun jij zorgeloos genieten van jouw zwembad.

Welke chemicaliën heb je nodig voor jouw zwembad?

Bij Azalp hebben we verschillende soorten zwembad chemicaliën, elk met hun eigen functie. Hieronder leggen we uit welke chemicaliën je nodig hebt voor jouw zwembad:

Chloor

Chloor is het meest gebruikte zwembad desinfectiemiddel. Het doodt bacteriën en algen en voorkomt hun groei. Bij Azalp hebben we verschillende soorten chloor, waaronder chloorgranulaat en chloortabletten. Welke vorm je kiest, hangt af van jouw persoonlijke voorkeur en de grootte van jouw zwembad. Je kunt bij ons eenvoudig en snel jouw chloor kopen.

pH-verlagers en pH-verhogers

De pH-waarde van het water geeft aan of het water zuur, neutraal of alkalisch is. Een pH-waarde tussen de 7,2 en 7,6 is ideaal voor zwembadwater. Met pH-verlagers en pH-verhogers kun je de pH-waarde van het water aanpassen en op het ideale niveau houden.

Algaecide

Algaecide is een zwembad onderhoudsproduct dat wordt gebruikt om de groei van algen in het zwembadwater te voorkomen. Het is een aanvulling op chloor en zorgt ervoor dat algen zich niet kunnen hechten aan de wanden en de bodem van het zwembad. Bij Azalp kun je gemakkelijk en snel jouw algaecide kopen.

Flocculant

Flocculant wordt gebruikt om kleine vuildeeltjes in het zwembadwater te binden, zodat ze gemakkelijker kunnen worden opgevangen door het filtersysteem. Het is een aanvulling op chloor en kan worden gebruikt om het zwembadwater extra helder te maken. Ook voor het kopen van flocculant kun je bij ons terecht.

Waarom zou je jouw zwembad chemicaliën bij Azalp kopen?

Bij Azalp kun je gemakkelijk en snel jouw zwembad chemicaliën kopen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan chemicaliën van hoge kwaliteit die zorgen voor een optimale waterkwaliteit van jouw zwembad. Daarnaast hebben we een deskundig team van experts dat klaarstaat om jou te helpen bij het vinden van de juiste producten en het oplossen van eventuele problemen. Bij Azalp vind je alles wat je nodig hebt voor het onderhoud van jouw zwembad.

Of je nu op zoek bent naar chloor, algaecide, flocculant of andere zwembad chemicaliën, bij Azalp vind je het allemaal. Bovendien bieden we een snelle levering en uitstekende klantenservice, zodat je snel geholpen wordt bij eventuele vragen of problemen. Ook hebben we regelmatig interessante aanbiedingen en kortingen, zodat je nog voordeliger jouw zwembad chemicaliën kunt kopen.

Welke chemicaliën heb je nodig voor jouw zwembad?

Als je wilt weten welke chemicaliën je nodig hebt voor jouw zwembad, kun je terecht bij onze experts. Zij helpen je graag bij het vinden van de juiste producten voor jouw zwembad. Daarnaast vind je op onze website ook handige informatie en tips over zwembadonderhoud.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw zwembad chemicaliën bij Azalp. Zo houd jij jouw zwembad schoon en veilig, en kun je optimaal genieten van jouw eigen zwembad.