Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Hout

Subcategorie


Opbergbox

(2)

Berging

(17)

Opbergkast

(12)

Type


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 139,-

€ 1.750,-

Materiaal


Hout

(31)

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

61 cm

250 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

54 cm

273 cm

Merk


Kleur


Deurhoogte


Selecteer de minimale en maximale deurhoogte

123 cm

142 cm

Deur type


Functie


Veranda


Houtsoort


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

3 m2

Houtbehandeling


Dakvorm


Houten berging

Heb jij veel spullen in huis of in de tuin waar je geen plekje voor kunt vinden? Denk bijvoorbeeld aan rondslingerende gereedschappen, tuinkussens of fietsen die een doorn in het oog zijn. Gelukkig is hiervoor een simpele oplossing: een houten opberging! Bij ons vind je verschillende houten kasten, boxen en tuinhuizen die ervoor zorgen dat jouw huis en tuin voortaan netjes georganiseerd en opgeruimd zijn.

1 - 24 van 31 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

WoodAcademy Kast Douglas

WoodAcademy Kast Douglas

Douglashout

Barbecue kan je er tussen zetten

Maak je eigen indeling

62 x 62 x 170 cm

Meer afmetingen beschikbaar

Op voorraad

€ 399,99


Wat is de meerwaarde van een houten opberging?

Wellicht heb je in de loop der tijd zo veel spullen verzameld dat ze in de weg beginnen te liggen. Je kunt deze spullen natuurlijk uitzoeken, doneren of weggooien. Maar sommige spullen verdienen een veilige en droge plek om opgeborgen te worden: spullen die belangrijk voor je zijn of gewoonweg handig om te hebben.

Om ervoor te zorgen dat deze spullen voortaan niet meer in de weg liggen, is het belangrijk dat deze een eigen plek krijgen. Hiervoor is een berging, opbergbox of opbergkast een goede oplossing. Niet alleen zijn je spullen netjes opgeruimd, ook gaan je spullen langer mee, doordat ze zijn beschermd tegen regen, sneeuw en zon.

Spullen die langer meegaan door ze op te bergen zijn bijvoorbeeld:

  • Tuinmeubelen

  • Tuinkussens en dekens

  • Gereedschap

Voor al deze spullen, en meer, zijn geschikte opbergmogelijkheden te vinden. Denk aan tuinkasten voor het gereedschap, of kussenboxen voor de tuinkussens. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om bepaalde spullen uit het zicht te plaatsen, zoals kliko's. Hiervoor zijn containerboxen ideaal.

Houdt er rekening mee dat hout een natuurlijk product is en werkt. Dit betekent dat het hout kan krimpen en uitzetten, afhankelijk van de situatie en of het een droge of natte periode is. Om de werking van het hout tegen te gaan, is het van belang dat het hout eens in de zoveel tijd wordt behandeld. Dit kun je doen met bijvoorbeeld:

  • Lak

  • Beits

  • Impregneermiddel