Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Opbergkast

Subcategorie


Opbergkast

(31)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 89,-

€ 1.625,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

62 cm

250 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

30 cm

113 cm

Merk


Keter

(11)

Kleur


Deur type


Glassoort


Serie


Metaalsoort


Veranda


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

2 m2

Houtbehandeling


Dakvorm


Houtsoort


Opbergkasten: Jouw ultieme opbergoplossing voor binnen en buiten

Transformeer jouw leefruimte met onze veelzijdige opbergkasten - de perfecte oplossing voor het netjes houden van jouw binnen- en buitenruimtes. Van speelgoed tot gereedschap, tuinkussens tot kleine tuinaccessoires, een goed ontworpen opbergkast kan het allemaal herbergen.

1 - 24 van 31 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Keter XL garage Hoge Kast

Keter XL garage Hoge Kast

Geschikt voor ongelijke vloer

Verstevigde deuren

3 verstelbare planken

89 x 54 x 188 cm

Op voorraad

€ 199,99


Voeg esthetische waarde toe aan je ruimte met stijlvolle opbergkasten

Onze opbergkasten zijn niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw interieur of tuin. Gemaakt van hoogwaardige materialen zoals hout, metaal en kunststof, passen onze opbergkasten bij elke stijl en smaak. Ze bieden de perfecte combinatie van schoonheid en bruikbaarheid om jouw ruimte te verfraaien.

Optimaliseer kleine ruimtes met onze verticale opbergoplossingen

Heb je te maken met beperkte ruimte? Onze hoge opbergkasten maken optimaal gebruik van de verticale ruimte en vereisen weinig oppervlakte, waardoor ze de perfecte oplossing zijn voor kleinere ruimtes zoals kleine tuinen, terrassen of balkons. Door jouw ruimte netjes en georganiseerd te houden, lijkt deze direct groter.

Bewaar een verscheidenheid aan items in onze veelzijdige opbergkasten

Of je nu op zoek bent naar een plek om kinderspeelgoed op te bergen, jouw gereedschap netjes op te hangen, of jouw tuinkussens en dekens veilig te bewaren, onze opbergkasten bieden de perfecte oplossing. Bovendien zijn ze ideaal voor het opbergen van kleinere tuinaccessoires die anders gemakkelijk verloren zouden kunnen gaan.

Kies de perfecte opbergkast voor jouw behoeften

Bij Azalp begrijpen we dat iedereen unieke opslagbehoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan opbergkasten aan, zodat je de perfecte match voor jouw behoeften kunt vinden. Of je nu de voorkeur geeft aan hout voor een klassieke look, metaal voor duurzaamheid, of kunststof voor onderhoudsgemak, we hebben een opbergkast die bij jou past.

Blijf georganiseerd en transformeer jouw ruimte vandaag nog met onze hoogwaardige opbergkasten. Neem contact met ons op of plaats je bestelling direct op onze website!