Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Douglashout

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.464,-

€ 5.149,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

390 cm

890 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

290 cm

400 cm

Houtsoort


Douglashout

(4)

Dakvorm


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

12 m2

30 m2

Type


Merk


Glaswand


Douglas carport bij Azalp kopen

Een carport beschermt jouw auto tegen alle weersomstandigheden. Bij Azalp ben je voor iedere carport aan het juiste adres; van een metalen model tot een Douglas carport. Het maakt niet meer uit of het vriest, regent of de zon schijnt, want een Douglas carport beschermt jouw auto en jou tegen de elementen. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om bijvoorbeeld je boot, quad, fietsenverzameling of scooter onder de Douglashouten carport te plaatsen. Een carport van Douglashout is dus een stoere, functionele toevoeging aan je huis waar jij met veel plezier gebruik van zult maken. Bij Azalp vind je altijd het juiste model. Kies uit onze standaard modellen of laat jouw Douglas carport op maat maken!

1 - 4 van 4 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Kirk and Michaels Douglas carport Fedde Prestige

Kirk and Michaels Douglas carport Fedde Prestige

Maatwerk mogelijk

Duurzaam Douglashout

Staanders 14x14 cm

498 x 398 x 250 cm

Meer afmetingen beschikbaar

€ 3.454,-


Een Douglas carport aan huis

Vaak wordt een carport vrijstaand in de tuin geplaatst, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je jouw Douglas carport aan huis wilt maken. De Douglas carport aan huis voorkomt dat je ruimte in je tuin moet opgeven voor de carport en zorgt ervoor dat jij snel bij de voordeur bent. De boodschappen uitladen was dus nog nooit zo makkelijk geweest!

Als jij jouw Douglas carport aan huis wilt vastmaken, is het belangrijk om rekening te houden met een eventuele vergunning. In de achtertuin heb je vaak geen vergunning nodig als de carport voldoet aan deze voorwaarden, maar aan huis is dit mogelijk anders. Controleer altijd bij je eigen gemeente of je een vergunning nodig hebt om jouw Douglas carport aan huis te plaatsen.

Een Douglas carport bouwpakket

Jouw Douglas carport wordt als bouwpakket bij je thuis afgeleverd. Alle onderdelen, bevestigingsmaterialen en een duidelijke montagehandleiding zijn hierbij inbegrepen.

Zorg voordat je begint met de opbouw voor een stevige fundering en zorg er tijdens de opbouw voor dat de palen van de Douglas carport van de grond af staan. Doe dit door gebruik te maken van poeren of ankers. Je voorkomt hiermee direct contact met de grond en daardoor ook vocht, schimmel en houtrot.

Als jouw carport Douglas bouwpakket is geleverd en je een goede fundering hebt gelegd, kun je aan de slag met de opbouw. Vraag een goede hulp om je te helpen zodat de opbouw sneller en gemakkelijker gaat. Mogelijk moet je onderdelen van jouw Douglas carport nog op maat maken, dat is afhankelijk van het model dat er straks op jouw grond komt te staan. Als dit het geval is, staat dit altijd vermeld in de handleiding.

Een Douglas carport met berging

Een Douglas carport is dus ideaal om je auto onder te parkeren. Het maakt niet uit welke bolide je onder de carport zet, want deze staat beschermd tegen de verschillende weersinvloeden. Je kunt er ook voor kiezen om een Douglas carport met berging in je tuin te plaatsen. Sla dan bijvoorbeeld de winterbanden, sneeuwkettingen en dakkoffer op in de berging, zodat je deze spullen altijd bij de hand hebt en je deze snel kunt pakken. Een Douglas carport met berging vind je niet standaard in ons assortiment, maar we kunnen deze wel voor jou (op maat) maken!

Neem contact op met de klantenservice of kom langs in onze Experience Centers in Breda en bespreek jouw wensen met ons. We zullen dan samen een volledig nieuw ontwerp maken en zorgen dat jouw droom-Douglas carport met berging in jouw tuin komt te staan!

Een dubbele carport van Douglashout

Een dubbele carport van Douglas is natuurlijk een échte blikvanger! Je kunt dan bijvoorbeeld twee auto’s of een auto en de boot naast elkaar overdekt parkeren. De dubbele carport geeft jou ook de mogelijkheid om de deuren wijd open te doen en om de boodschappen rustig uit te kunnen laden.

Een dubbele carport van Douglashout is maatwerk. We hebben dit namelijk niet standaard in ons assortiment. Maar met Douglashout kunnen we heel veel maken en dus ook een dubbele carport. Bespreek jouw wensen met ons

Een Douglas carport op maat

Bij Azalp ben je aan het goede adres als je jouw Douglas carport op maat wilt laten maken. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we al veel maatwerkprojecten tot een mooi eindresultaat gebracht, dus wij draaien onze hand niet om voor jouw Douglas carport op maat.

Bepaal zelf de afmetingen, de hoogte en de stijl zodat jouw Douglas carport op maat gemaakt kan worden naar jouw wensen en voorkeuren. Het is dus geen probleem als jouw Douglas carport 3x6 meter moet worden of er rekening gehouden moet worden met de omgeving van de carport. Bespreek jouw wensen met onze klantenservice of onze medewerkers van de Experience Centers en we zullen samen jouw perfecte Douglas carport op maat ontwerpen!