Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Metaal

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.699,-

€ 6.349,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

288 cm

591 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

301 cm

1290 cm

Materiaal


Metaal

(5)

Dakvorm


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

13 m2

27 m2

Type


Merk


Kleur


Metaalsoort


Metalen carport

Wanneer uw auto buiten staat is deze niet beschermd tegen regen, zon, sneeuw, bladeren en uitwerpselen van dieren. Om uw auto hiervoor te beschermen kunt u deze beter onder een metalen carport zetten. Hiermee staat uw auto niet alleen droog en schoon, maar ook ijsvrij. U hoeft in de winter dus geen ijs meer te krabben. Ook kunt u onder een metalen carport uw fietsen of overige vervoersmiddelen droog stallen of bepaalde buitenspullen opslaan.

1 - 5 van 5 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Palram - Canopia Arcadia 4300 Aluminium Carport

Palram - Canopia Arcadia 4300 Aluminium Carport

Metaal

Vrijstaand

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 1.739,-


Bij Azalp bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten carports, waaronder metalen carports. Bij metalen carports van Azalp hoeft u niet bang te zijn voor roest: door de behandeling van het metaal wordt het regenbestendig. Natuurlijk heeft u bij een metalen carport ook geen last van rot, mos, schimmel of ongedierte. Daarbij is metaal een erg degelijk en stevig materiaal en kan het veel gewicht dragen, maar is het tegelijkertijd ook een erg licht materiaal. Hierdoor kan het makkelijk opgebouwd, en eventueel afgebouwd, worden. Daarnaast kan een metalen carport makkelijk voorzien worden van dakgoten. Vaak zit dit al geïntegreerd in de carport. In andere gevallen is het ook mogelijk om externe dakgoten aan te brengen.

Heeft u onze houten en kunststof carports ook al gezien? Azalp helpt u graag met uw vragen of met het geven van advies over de beschikbare soorten en formaten carports. Samen zorgen wij dat u een geschikte carport vindt die voldoet aan uw wensen en budget. Neem vooral contact op met onze vakkundige medewerkers. Wij staan iedere werkdag voor u klaar!