Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Houten tuinhuis

Subcategorie


Houten tuinhuis

(91)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 729,-

€ 13.379,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

181 cm

780 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

122 cm

586 cm

Materiaal


Dakvorm


Houtbehandeling


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

2 m2

30 m2

Merk


Veranda


Deur type


Glassoort


Glaswand


Houten tuinhuis

Een houten tuinhuis is een prachtige toevoeging aan elke tuin, met veel opties om uit te kiezen, zoals een houten tuinhuis met overkapping of veranda, of een houten tuinhuis in een unieke kleur zoals zwart of wit. Wanneer je een houten tuinhuis overweegt, moet je beslissen of je het zelf wilt bouwen of het wilt laten plaatsen door ons professioneel opbouwbedrijf. Met een houten tuinhuis creëer je extra leefruimte of extra opbergruimte. Een houten tuinhuis kan worden gebruikt als een extra kamer om te ontspannen, te werken of te entertainen, wat kan helpen om de druk op de huisruimte te verminderen. Daarnaast kan een houten tuinhuis ook een praktische oplossing zijn voor het opbergen van tuinspullen of andere spullen die niet in het huis passen. Het biedt een droge en veilige opslagruimte voor al je tuinspullen. Je kunt ook verder kijken bij ons complete assortiment aan tuinhuizen als er hier niets voor jou tussen zit.

1 - 24 van 91 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

WoodAcademy douglas tuinhuis Crown

WoodAcademy douglas tuinhuis Crown

Duurzaam Douglashout

Modulair model

Slanke staanders

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 3.674,-


De opties van een houten tuinhuis

Een houten tuinhuis is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Er zijn veel opties binnen ons assortiment om uit te kiezen wanneer je een tuinhuis wilt kopen.

Een van de opties is het kiezen voor een houten tuinhuis met overkapping. Dit type tuinhuis biedt jou en je spullen eronder bescherming tegen de elementen, zoals regen en zon, en kan worden gebruikt als een buitenverblijf om te ontspannen of te entertainen. Je kunt er ook voor kiezen je fietsen en containers te plaatsen onder de overkapping bij je tuinhuis. Met een houten tuinhuis met overkapping combineer je de functionaliteit van een berging met een extra buitenruimte om onder te ontspannen of verder uit te breiden als bergplaats. Een houten tuinhuis met overkapping staat ook wel bekend als veranda.

Onze houten tuinhuis modellen kun je in verschillende kleuren kopen. Je kunt het hout ook beitsen in jouw gewenste kleur. Zo kun je het tuinhuis zwart of wit beitsen. Geheel afhankelijk van de stijl en uitstraling van je tuin kun je hier een toffe beits of verf voor uitkiezen.

Welke optie je ook kiest, een houten tuinhuis is een geweldige manier om meer leefruimte in je tuin te creëren en te genieten van het buitenleven!

Zelf je houten tuinhuis bouwen of laten plaatsen?

Er zijn twee opties als het gaat om het bouwen van een houten tuinhuis: het zelf bouwen of het laten plaatsen door een professioneel bedrijf. Beide opties hebben hun eigen voordelen en nadelen en het is belangrijk om deze te overwegen voordat je een beslissing maakt.

Een van de voordelen van het zelf bouwen van een houten tuinhuis is dat het kan besparen op kosten. Onze houten tuinhuizen worden geleverd met een duidelijke handleiding, waardoor je stapsgewijs weet wat je moet doen. Bij sommige van onze houten tuinhuis modellen moeten nog onderdelen op maat gezaagd worden. Als je voor deze optie kiest, kijk dan goed of jouw gekozen model nog op maat gezaagd moet worden. Het zelf bouwen kan ook een geweldige manier zijn om persoonlijke touch aan het tuinhuis toe te voegen en het te laten aansluiten bij de stijl van je tuin.

Aan de andere kant kan het laten plaatsen van een houten tuinhuis door een professioneel bedrijf ook voordelen hebben, zoals door onze eigen opbouwservice. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het bouwproces en kun je er zeker van zijn dat het tuinhuis professioneel gebouwd wordt. Ons team aan professionele bouwers bouwen snel en vakkundig jouw tuinhuis voor je op.

Uiteindelijk hangt het er van af wat voor jou het belangrijkste is: kostenbesparing of gemak. Neem de tijd om beide opties goed te overwegen voordat je een beslissing maakt!

Een houten tuinhuis uit de outlet

Azalp is betaalbare luxe voor huis en tuin. We hebben regelmatig onze meest populaire artikelen in een actie en verzamelen deze artikelen dan op één pagina. Benieuwd of er nu een houten tuinhuis in de actie zit voor jou? Bekijk onze webshop-outlet pagina.

Een Douglashouten tuinhuis

Een populaire houtsoort voor tuinhuizen is Douglashout. Vanwege de populariteit van deze houtsoort, hebben we al onze modellen gemaakt van deze houtsoort verzameld zodat jij in één overzicht alle keuzes kunt zien. Douglashout staat bekend om de rood-roze natuurlijke teint en de duurzaamheid: het gaat tot wel 15 jaar onbehandeld mee! Benieuwd naar dit assortiment? Kijk dan verder bij al onze Douglas houten tuinhuizen.