Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
SchaduwdoekenDriehoek

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 63,-

€ 150,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

360 cm

710 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

360 cm

500 cm

Materiaal


Type


Merk


Kleur


Vorm


Driehoek

(10)

Schaduwdoek driehoek bij Azalp kopen

Wil jij meer schaduw in je tuin creëren zonder dat je gebonden bent aan een bouwwerk als een veranda of overkapping? Of heb je een balkon of dakterras? Dan is een schaduwdoek iets voor jou! Een schaduwdoek driehoek geeft een speels effect aan jouw tuin en is gemakkelijk om op te hangen. Je hebt namelijk maar drie bevestigingspunten nodig. Een schaduwdoek driehoek is altijd schimmelwerend en uv-beschermend zodat je rustig kunt genieten van het buitenleven in de schaduw. Veel doeken zijn lucht- en waterdoorlatend, maar je kunt uiteraard ook voor een waterdicht schaduwdoek driehoek gaan. In ons assortiment vind je verschillende afmetingen en kleuren zodat er altijd een driehoekig schaduwdoek in jouw tuin past!

1 - 10 van 10 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Nesling Coolfit Schaduwdoek Driehoek

Nesling Coolfit Schaduwdoek Driehoek

Eenvoudig te Reinigen

UV-bescherming

Lucht- en waterdoorlatend

Meer afmetingen beschikbaar

Op voorraad

v.a.€ 63,99

Gratis verzending vanaf €75

Betaalbare tuinaccessoires
Alles voor in en rondom uw tuin

De vorm van een schaduwdoek driehoek

Het is logisch als je denkt een schaduwdoek driehoek heeft maar één vorm: driehoek! Maar binnen ons assortiment maken we verschil tussen een gelijkzijdig schaduwdoek en een schaduwdoek driehoek 90 graden. De gelijkzijdige driehoek is gemakkelijk als je deze over een groot terras wilt spannen en bijvoorbeeld wilt spelen met de hoogtes van de drie hoeken. Het schaduwdoek driehoek 90 graden is ontworpen om in een hoek te hangen. Denk bijvoorbeeld aan de hoek van je terras, zodat je een gedeelte beschut in de schaduw zit én nog genoeg ruimte overhoudt om in de zon te genieten. Ook in een kleinere tuin past deze vorm perfect.

De afmetingen van een schaduwdoek driehoek

Afhankelijk van hoeveel schaduw je in je tuin wilt creëren bepaal je de afmeting van het driehoekige schaduwdoek. In ons assortiment vind je verschillende afmetingen doeken. Het is afhankelijk van de vorm van de driehoek of de drie zijden gelijkmatig zijn of niet. Het kleinste formaat is een schaduwdoek driehoek 3.60 x 3.60 x 3.60 meter. Deze heeft gelijke zijden. Het andere formaat met gelijke zijden is een schaduwdoek driehoek 5x5x5.

De schaduwdoeken die 90 graden hebben, hebben andere afmetingen. Je kunt dan kiezen uit een schaduwdoek driehoek van 4x4x5,7 meter of de afmetingen van 5x5x7,1 meter. Jij kunt dus zelf bepalen of je een groot of een klein schaduwdoek driehoek in je tuin gaat ophangen.

Als je toch behoefte hebt aan meer schaduw in je tuin overweeg dan ook een rechthoekig schaduwdoek of een harmonicadoek. Je kunt deze schaduwdoeken aan een muur en palen plaatsen, of hang deze op in jouw pergola. Je bepaalt zelf hoeveel schaduw je wilt creëren en waar je deze ophangt. Weet jij al waar het doek in jouw tuin komt te hangen?

Een schaduwdoek driehoek waterdicht

Een schaduwdoek creëert in eerste instantie schaduw. Daar is het immers voor ontworpen. Maar wist je ook dat een schaduwdoek driehoek waterdicht kan zijn? De dubbele functie zorgt ervoor dat jij ook met (zachte) regen buiten kunt zitten zonder direct naar binnen te moeten gaan. Je kunt door de dubbele functie ook bijvoorbeeld het konijnenhok onder het doek zetten. Zo worden jouw konijnen beschermd tegen de zon en de regen!

In ons assortiment vind je verschillende afmetingen en kleuren doeken die waterdicht zijn. Wat vind je van een schaduwdoek driehoek 4x4x4 dat waterdicht is? Het voordeel van een waterdicht schaduwdoek is dat je het gemakkelijk schoon kunt maken. Even met een borstel eroverheen en daarna met een natte doek en klaar ben je.

Het is belangrijk om jouw waterdichte driehoekig schaduwdoek schuin op te hangen. Doordat het water niet door het doek heen komt, blijft het water liggen als het niet weg kan lopen. Er vormt dan een plas water in het doek wat de kwaliteit niet ten goede komt. Het is daarom sterk aan te raden minimaal een hoek van 30° aan te houden zodat het water direct weg kan lopen.

De kleur van een schaduwdoek driehoek

De kleur van het schaduwdoek is natuurlijk heel belangrijk. Deze moet natuurlijk bij de stijl van jouw tuin passen. Je kunt in ons assortiment kiezen uit zwart, grijs, wit, ivoor en beige. Een schaduwdoek driehoek zwart is erg modern en past goed in je tuin bij bijvoorbeeld een schutting van Zweeds rabat. Een schaduwdoek driehoek antraciet geeft een erg tijdloze uitstraling en kun je in iedere tuin hangen. Heb je een kleinere tuin? Dan kun je ook kiezen uit een beige schaduwdoek driehoek. De lichte beige kleur zorgt er dan voor dat jouw tuin ook lekker licht blijft waardoor het ruimtelijk blijft aanvoelen.