Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Moderne kunststof opbergoplossingen

1 minuten

15 februari 2022

Moderne kunststof opbergoplossingen

Keter biedt diverse opbergoplossingen van hoge kwaliteit aan, op deze pagina lichten we een aantal populaire modellen uit. We gaan dieper in op de modellen van de serie Artisan en Oakland. Te bestellen bij Azalp!

Keter Artisan

De Keter Artisan is een zeer moderne opbergoplossing met uitstraling voor in je tuin. Hieronder omschrijven we de belangrijkste voordelen en kenmerken.

DUOTECH™ materiaal heeft de look en feel van hout met alle voordelen van kunststof. De serie Keter Artisan is dus onderhoudsvrij, duurzaam en ook nog eens weerbestendig. De muren van deze moderne opbergoplossing kunnen overschilderd worden en door de stevige vloer kan er gemakkelijk een barbecue en/of grasmaaier in staan.

Keter Oakland

De Keter Oakland serie is uitermate geschikt als opbergoplossing dan wel kunststof tuinhuisje in je achtertuin. Hieronder omschrijven we de belangrijkste voordelen en kenmerken.

De Oakland modellen van Keter zijn voorzien van een sterke constructie ofwel DUOTECH™ materiaal. Dat staat voor een look&feel van hout maar toch met alle voordelen van kunststof. De moderne opbergoplossingen zijn onderhoudsvrij, duurzaam en weerbestendig. Inclusief stevig vloerpaneel, geschikt voor het opslaan van zware spullen zoals barbecues en grasmaaiers. Deze kunststof tuinhuisjes met zadeldak bieden we in diverse maten aan:

Azalp

Geschreven door:

Azalp