Azalp Experience Center, ontmoet ons in onze showroom

Azalp Experience Center, ontmoet ons in onze showroom en bekijk onze productenIndien u de behoefte hebt om uw wensen op uw gemak met ons te bespreken én de kwaliteit van onze producten in levende lijve wilt ervaren, dan ontvangen wij u graag in ons Experience Center.

Het Azalp Experience Center, ervaar het verschil!

Vanwege het karakter en de zeer landelijke ligging (nabij de Belgisch-Nederlandse grens in de omgeving Breda), ontvangen wij uitsluitend op afspraak. Op die manier weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. In alle rust bespreken wij uw wensen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Showroom

Bent u op zoek naar een blokhut, tuinhuisje, prieel, houten garage, vakantiechalet of (buiten)sauna, wij laten u deze zien in een hele bijzondere setting. Wij hebben niet “de grootste showroom van België” of “het grootste tuinhuisjesdorp van Europa”, maar ons Experience Center toont u een doorsnee van de vele mogelijkheden die Azalp u biedt.

Scherp geprijsd maatwerk

Zit wat u zoekt niet in ons standaard assortiment? Wij nemen graag uw ontwerp met u door en kunnen u, vanwege onze jarenlange ervaring, van passend advies voorzien. Daarnaast verrassen wij u graag met een vrijblijvende, scherpe offerte.

Afspraak maken?

Geef ons uw voorkeur aan met behulp van het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen.


Maak een afspraak

Afspraak maken

Vestigingsadres

(let op: geen showroom!)
Azalp.nl BV
LAR M30
8930 Rekkem
België

Contact

Telefoon: 02 808 7100
Fax: 024-89 014 62
E-mail: klantenservice@azalp.be

Postadres

LAR M30

8930 Rekkem

Overig

KBC Bankrekening nummer:
BE64 7370 4721 0852 (BIC : KREDBEBB)
BTW nummer: BE 0597.646.890
KVK Breda nummer: 60954353