karibu

KARIBU | Natuurlijke producten van hoge kwaliteit

Karibu is al vele jaren onze trouwe partner en biedt onder andere tuinhuizen, sauna's, carports/garages, tuinhuizen en zwembaden van hout aan. De hoogwaardige product worden allemaal gemaakt in Duitsland. Hoge kwaliteit is standaard en er wordt dus alleen eersteklas hout gebruikt, uitsluitend uit duurzaam beheerde bossen in Noord-Europa. Door de langzame groei is het hout bijzonder hard en bestand tegen externe weersomstandigheden. Geavanceerde technologieën zorgen voor precisiefabricage, een hoge productiekwaliteit en weinig afval.

Karibu zet accenten in kwaliteit en design.

KARIBU Tuinhuis - Een goede keuze voor elke tuin

Iedereen die graag tijd doorbrengt in de tuin zal dol zijn op de houten tuinhuizen van Karibu. Het assortiment Karibu tuinhuizen is divers. Een Karibu tuinhuis met plat dak of zadeldak, mét of zonder uitbouw - Karibu heeft voor elke wens het juiste product. Karibu biedt verschillende uitvoeringen, van de klassieke blokhut tot eenvoudig te monteren systeemhutten in verschillende wanddiktes, voor elke smaak en elk budget is er wel iets bij Karibu.

Bekijk alle tuinhuizen van Karibu

KARIBU systeemsauna's overtuigen met een uitstekende prijs-prestatieverhouding

Een favoriet onder de Karibu binnen sauna’s is de Karibu systeemsauna. Een goedkoper alternatief voor de massief houten sauna, met een hoge kwaliteit. Een Karibu systeemsauna wordt gekenmerkt door snelle opwarming, eenvoudige montage (door geprefabriceerde elementen) en eersteklas prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij de natuurlijke isolatie is het energieverbruik van Karibu binnen sauna’s laag.

KARIBU massieve sauna's

Naast de systeem sauna's die makkelijk te installeren zijn voor binnenshuis, biedt Karibu verschillende soorten massieve sauna's met dikke massief houten planken van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout. Ook de Barrelsauna is uniek bij Karibu, dankzij een speciale constructie zijn er geen metalen banden nodig bij deze sauna waardoor er geen montage en regelmatig onderhoud nodig is. Neem hier onder een kijkje naar de verschillende soorten sauna's die Karibu te bieden heeft!

Bij Karibu slaag je altijd

Karibu is een van de grootste producenten van tuinhuizen en sauna's in Duitsland. De hoogwaardige producten van Karibu combineren functionaliteit met uniek design. Er is voor elk wat wils in het uitgebreide assortiment van Karibu. Een Karibu tuinhuis doet het hart van elke tuinliefhebber sneller kloppen. Met een Karibu sauna blijft geen wens onvervuld. In de zomer zorgen de Karibu houten zwembaden voor welkome verkoeling, terwijl een Karibu carport je auto het hele jaar door bescherming biedt. Karibu belooft hoge kwaliteitsnormen, jarenlange ervaring en de nieuwste technologieën. En dat alles voor een eerlijke prijs.

Karibu blokhut met overkapping
Karibu zwembaden
Karibu houten tuinhuis
Karibu sauna's

KARIBU carports en garages bieden bescherming voor je voertuig

 Karibu biedt massief houten garages van hoge kwaliteit. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De garages worden geleverd met een zeer grote en stevige dubbele vleugeldeur, dit is een deur met die bestaat uit twee afzonderlijke panelen die zijwaarts openen, zodat in- en uitstappen veel gemakkelijker wordt. Daarnaast wordt er een enkele vleugeldeur aan de zijkant meegeleverd, dit is een deur met één paneel die naar de zijwaarts opent, voor gemakkelijk in- en uitstappen.
Een Karibu carport is het voordelige alternatief voor een garage. Met zijwandelementen kun je de zijkanten goed afsluiten. Indien gewenst zijn Karibu carports verkrijgbaar met een geïntegreerde berging. Dankzij de vele opties Karibu kun je je voertuig optimaal beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf.

Klik hier voor alle carports en garages van Karibu
Karibu carport

KARIBU zwembaden - Zwemplezier voor het hele gezin

Degelijke en voordelige houten zwembaden van Karibu onderscheiden zich door hun natuurlijke uitstraling en stabiliteit. De houten zwembaden van Karibu zijn goedkoper dan gemetselde of geprefabriceerde schelpzwembaden, maar bieden net zoveel plezier en verkoeling. Het impregneren (het doordringen van het hout met een speciaal middel, onder hoge druk om het hout waterafstotend, waterbestendig, schimmelwerend en/of brandvertragend te maken) van de wandplanken zorgt voor langdurig zwemplezier, zodat het zwemplezier de komende jaren niet in het water valt.

Klik hier voor alle houten zwembaden van Karibu