Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Keter Darwin 64 Kunststof Tuinhuis

Premium Partner Keter

Create Amazing Spaces

Keter is specialist in het produceren van kunststof tuinhuizen en outdoor opbergoplossingen voor elk seizoen. Dankzij hun focus op innovatie en gedreven door inzichten in wat u als consument wil, kan Keter een indrukwekkend scala aan onderhoudsvrije tuinhuizen, bergingen en opbergboxen aanbieden. Het Keter assortiment bij Azalp bestaat uit hun meest duurzame, onderhoudsvrije en weerbestendige opbergoplossingen.

Bij Azalp hebben we al heel wat jaren een plezierige samenwerking met Keter. Samen vinden wij dezelfde dingen belangrijk: milieuvriendelijke tuinproducten gemaakt van innovatieve materialen die een leven lang meegaan. Stijlvol, robuust en betaalbaar. Azalp is dan ook trots om Premium Keter Dealer te zijn!

Het complete assortiment bekijken

Bekijk via deze button ons complete Keter aanbod aan onderhoudsvrije, weerbestendige en duurzame tuinhuizen, bergingen en opbergboxen!

Bekijk alle producten

Een betere wereld met Keter

Al 70 jaar is Keter een wereldleider op het gebied van kunststof producten, en deze verantwoordelijkheid wordt zeer serieus genomen.

Keter gelooft dat ze duurzame consumptie kunnen stimuleren door het gebruik van herbruikbare kunststoffen en door de levensduur van de producten te verlengen. Dit houdt in dat alle activiteiten, van materiaal- en ontwerp innovatie tot productieprocessen, worden uitgevoerd op een verantwoorde manier. Alle producten zijn 100% recyclebaar. Keter gelooft niet in eenmalig gebruik, maar ontwerpt hun producten zo dat ze levenslang meegaan!

Keter Store it Out Kunststof Containerberging

Kunststof tuinhuizen met de uitstraling van hout

Altijd al een houten tuinhuis gewild, maar niet het onderhoud dat erbij komt kijken? Zoals het onderhoud om rot, schimmel en vochtplekken te voorkomen, de verkleuring die kan ontstaan… daar heeft Keter wat op gevonden! Met hun geavanceerde Duotech™ en Evotech™ kunststof tuinhuizen heeft u de rustieke, authentieke uitstraling van écht hout. Het ziet eruit als hout, het voelt als hout, maar u geniet van de voordelen van kunststof.

Bekijk het filmpje en leer meer over Keter Duotech™

Onderhoudsvrij, weerbestendig en duurzaam

In de verschillende product ranges binnen tuinhuizen en bergingen die we bieden van Keter komen drie dingen standaard terug: ze zijn allemaal onderhoudsvrij, weerbestendig en duurzaam. De tuinhuisjes houden al uw spullen netjes en georganiseerd en maken veel ruimte vrij zodat u van het buitenleven kunt genieten. De tuinhuizen en opbergkasten zijn te gebruiken in elke ruimte, voor elk doel, het hele jaar door, in diverse maten en designs. Met een Keter organiseert u uw spullen op één plek.

Klik op een afbeelding en ontdek meer over die productlijn!

Keter Artisan Kunststof Tuinhuis
Keter Kunststof Tuinkast
Keter Cortina Kunststof Tuinhuis
Keter Oakland Kunststof Tuinhuis
Keter Manor Kunststof Tuinhuis
Keter Darwin Kunststof Tuinhuis
Keter Factor Kunststof Tuinhuis
Keter Kunststof Containerbergingen
Keter Kunststof Opbergbox

Het creëren van een fantastische buitenruimte voor iedereen

Ruimte is kostbaar. Of het nu gaat om een tuin of een garage, een balkon of een terras, ruimte is te waardevol om te verspillen. Met de producten van Keter krijgt u de tools om uw buitenruimte te transformeren van gewoon naar geweldig. Al meer dan 70 jaar maken ze designerproducten voor iedereen toegankelijk. Keter biedt producten die verrassen en inspireren, praktisch zijn en zijn gemaakt om levenslang van te genieten. Omdat een goed ontwerp niet alleen gaat over hoe iets eruitziet, maar ook hoe het functioneert.