livful

Livful | Beheer je ruimte en leef duurzaam

Als een van de eerste partners in de regio is Azalp trots om de innovatieve en duurzame DIY-tiny house pakketten van Livful aan te bieden, gemaakt van modern Cross Laminated Timber (CLT, dit zijn houten lamellen gemaakt van vurenhout, die kruislings worden verlijmd). Livful’s tiny houses zijn de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar milieuvriendelijk wonen, avontuurlijk zijn ingesteld of gewoon behoefte hebben aan een betaalbare en gezellige plek om te ontspannen. Met Livful's tiny house kits kan je overal je droom tiny house bouwen, zelfs op plaatsen met beperkte ruimte, zonder zwaar hijsmateriaal of speciaal gereedschap, waardoor afval wordt verminderd en onze ecologische voetafdruk wordt verkleind.

CLT? Wat houdt dat in?

Livful biedt duurzame, betaalbare en moderne DIY tiny house pakketten aan, gemaakt van modern Cross Laminated Timber (CLT). CLT is een veelzijdig bouwmateriaal gemaakt door houten planken in loodrechte richtingen op elkaar te lijmen. Het biedt milieuvriendelijke en efficiënte bouwoplossingen en benut de natuurlijke kracht en schoonheid van hout. Met Livful's gemakkelijk te bouwen en ruimtebesparende functies kan je jouw eigen tiny house eenvoudig construeren, zonder dat je zwaar hijsmateriaal of speciaal gereedschap nodig hebt. Ervaar het plezier van het bouwen en wonen in je eigen duurzame tiny house met Livful.

voorbeeld van het CLT hout

Extra ruimte creëer je eenvoudig met Livful

Ons assortiment bevat DIY-tiny house-kits gemaakt van een modern bouwmateriaal dat gemaakt is door planken in loodrechte richtingen op elkaar te lijmen. Door het gebruik van dit materiaal is het perfect voor mensen die op zoek zijn naar duurzame, compacte en stijlvolle woonopties. We zijn toegewijd aan het leveren van producten van de hoogste kwaliteit die niet alleen functioneel zijn, zoals de opvouwbare trap, maar ook duurzaam zijn. Verken vandaag nog ons assortiment en ontdek de perfecte toevoeging aan je achtertuin, vakantiehuis, Airbnb-verhuur, thuiskantoor, studio of creatieve ruimte.

Bekijk het assortiment
Tiny houses van Livful als glamping

Ontdek het assortiment Livful-modellen met gemak.

We hebben een collectie voorbeelden samengesteld die de unieke ontwerpen en stijlen laten zien die beschikbaar zijn. Klik op elk model om meer te weten te komen over de functies en specificaties. Ontdek vandaag nog jouw tiny droom house met Livful.

tiny house basis
tiny house
tiny house
tiny house tuinkantoor

Neem even de tijd om de onderstaande video te bekijken en zie hoe snel en gemakkelijk het BASE-model in slechts één dag kan worden gemonteerd. Dankzij de plat verpakte verpakking en het paneelconstructie weegt geen van de details meer dan 50 kg, waardoor het mogelijk is om het tiny house overal en met maar twee personen te monteren.

Montage

De panelen en vulstukken worden ter plaatse verbonden met behulp van een combinatie van groefverbindingen, speciale schroeven en lijm, waardoor de verbindingen luchtdicht zijn. Het montageproces is eenvoudig en kan worden uitgevoerd door twee personen zonder dat er speciale apparatuur nodig is. Alle benodigde apparatuur voor de montage is inbegrepen in de kit en je hebt alleen een boormachine nodig.

Waar staat Livful voor?

Tiny living is een groeiende trend, maar betaalbare opties zijn moeilijk te vinden. Meestal zijn er twee keuzes: budgetvriendelijke klassieke blokhutten of dure, moderne modulaire woningen. Bij Livful hebben we een meer betaalbare oplossing ontwikkeld met onze tiny houses die de ruimte maximaliseren en unieke kenmerken hebben. Onze huizen worden geleverd als platte pakketten, vergelijkbaar met die van Ikea, en zijn gemakkelijk ter plaatse te monteren.

  • Geen beperkingen op montageplaats: Zeg vaarwel tegen de problemen van beperkte toegang met Livful DIY tiny house kits. Ons lichtgewicht en compacte ontwerp betekent dat twee personen je nieuwe ruimte gemakkelijk op elke locatie kunnen monteren, zonder dat er hijskranen of liften nodig zijn.
  • Duurzame constructie: Livful tiny houses worden gebouwd met behulp van milieuvriendelijke materialen en constructiemethoden.
  • Eenvoudige montage: Dankzij de platte verpakking en paneellogica kunnen Livful tiny houses snel en gemakkelijk door twee personen worden gemonteerd zonder dat er speciale apparatuur nodig is.
  • Veelzijdig: Livful tiny houses kunnen op verschillende terreinen worden geïnstalleerd, waardoor ze een veelzijdige oplossing zijn voor verschillende huisvestingsbehoeften.