Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Maak kennis met WoodAcademy

WoodAcademy | Volgt trends op de voet

In 2018 is Azalp begonnen met WoodAcademy als eigen private label. We hadden toen al jarenlange samenwerkingen met verschillende leveranciers, maar we misten iets waar we lang naar zochten: onze eigen ontworpen producten. Maatwerk bij bestaande producten en specifieke leveranciers was al langer mogelijk en dat zette ons aan het denken. Met maatwerk zagen we de haast eindeloze mogelijkheden om bestaande modellen aan te passen naar specifieke wensen. Hier wilde we meer mee doen: onze eigen ideeën omtoveren tot droombuitenverblijven die passen in iedere tuin en in ieder budget. Met WoodAcademy volgen we trends en ontwikkelingen op de voet en zijn zo trendsetter binnen de tuinwereld.

Het complete WoodAcademy assortiment

Bekijk via deze button ons complete WoodAcademy aanbod aan duurzame en stylish vrijstaande overkappingen, carports, kapschuren en tuinhuizen met overkapping!

Bekijk alle producten

Betaalbare luxe voor huis en tuin met WoodAcademy

Als eigen merk van Azalp hebben we met WoodAcademy de vrijheid om de perfecte balans tussen goede kwaliteit producten met een betaalbare prijs te combineren. Zorgvuldig kiezen we de materialen waar we onze modellen van maken en zoeken we naar de beste prijs – kwaliteitverhouding. Onze WoodAcademy modellen zijn modulair, wat betekent dat u met kleine aanpassingen het model compleet aan kan laten sluiten bij uw smaak en stijl van buitenruimte. U kunt dan ook sommige aspecten weglaten zoals een raam of wand. U heeft ook zelf de vrijheid waar u ramen en deuren plaatst of om bijvoorbeeld uw overkapping uit te breiden met een complete glaswand. Zo kunnen we bij Azalp uw perfecte droombuitenverblijf samenstellen voor betaalbare prijzen.

Met WoodAcademy koopt u duurzaam

We hebben gekozen om onze WoodAcademy buitenverblijven vooral van Douglashout te maken. Douglashout is namelijk één van de meest duurzame houtsoorten en gaat onbehandeld tot wel 15 jaar mee! Douglashout heeft van nature een kenmerkende rood-roze teint wat door de jaren heen langzaamaan grijs verkleurt. De Douglasboom groeit hoog voordat er takken groeien, wat ervoor zorgt dat de planken en balken lang en recht gezaagd kunnen worden zonder dat er veel hout verloren gaat. Dankzij de takken die pas hoger in de boom komen, heeft het hout weinig kwasten en noesten. Hierdoor is het hout makkelijker te bewerken en zien de balken en planken er esthetisch mooi uit.

Douglashout kan makkelijk geverfd of gebeitst worden. Met een likje verf geeft u er een compleet andere uitstraling aan en met een beits verlengt u de levensduur van het hout en voorkomt u de vergrijzing van de kleur.

Onze WoodAcademy bestsellers

Klik op een afbeelding en ontdek de meest populaire WoodAcademy modellen

Earl Nero Overkapping
Nefriet Excellent Overkapping
Crown Tuinhuis
Ruby Excellent Overkapping
Emerald Excellent Tuinhuis
Moonstone Excelletn Grigio Overkapping
Duke Overkapping
Ruby Essential Overkapping