Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 15,-

€ 16,-

Materiaal


Merk


Bestrating

Voor de stabiliteit en duurzaamheid van tuinhuizen, blokhutten, buitensauna's en garages is een solide fundering essentieel. In plaats van traditionele funderingsbalken bieden wij de innovatieve TTE funderingstegels als een uitstekend alternatief fundering materiaal. Met dit unieke koppelsysteem heb je geen verdere fundering nodig dan deze handige tegels.

1 - 1 van 1 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

TTE Fundering per tegel 80x40 cm

TTE Fundering per tegel 80x40 cm

Dubbelwandig

Gewicht: 7kg

100% gerecyclede kunststof

80 x 40 cm

Op voorraad

€ 15,99


Funderingstegels: Sterke en Duurzame Oplossingen voor Jouw Bouwproject

Of je nu een professionele aannemer bent of een enthousiaste doe-het-zelver, onze hoogwaardige funderingstegels bieden de perfecte oplossing voor diverse bouwuitdagingen.

Waarom Kiezen voor Onze Funderingstegels?

  • Duurzaam: We begrijpen het belang van duurzaamheid. Onze funderingstegels zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen van de hoogste kwaliteit, wat hen tot het ideale fundering materiaal maakt. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware belastingen en de tand des tijds te doorstaan.

  • Veelzijdig: TTE tegels geven de vrijheid om ze aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Je kunt de tegels vullen met diverse materialen zoals klinkers, split, gras of houtsnippers, waardoor ze het perfecte fundering materiaal zijn voor verschillende toepassingen. Ze kunnen gemakkelijk worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

  • Makkelijke Installatie: Onze funderingstegels zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig te installeren, wat jou tijd en geld bespaart op jouw bouwproject. Dankzij het gebruiksklare ontwerp kunt u de fundering zo groot of klein maken als nodig is voor uw tuinhuis, blokhut, buitensauna of carport. Indien nodig kunt u de tegels zelfs op maat zagen, wat maximale flexibiliteit biedt.

  • Milieuvriendelijk: We begrijpen het belang van duurzaamheid. Onze tegels zijn milieuvriendelijk en voldoen aan de hoogste normen voor ecologische verantwoordelijkheid. De tegels zijn van gerecycled plastic gemaakt en bieden daarmee een milieuvriendelijke fundering materiaal. Ze zijn ontworpen om regenwater volledig door te laten, wat zorgt voor een betere afwatering en bescherming van jouw fundering.

Bij Azalp streven we naar jouw tevredenheid en willen we hoogwaardige producten en uitstekende service bieden. We hebben jarenlange ervaring in de sector en kunnen jou deskundig advies geven om jouw bouwproject tot een succes te maken.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze funderingstegels en hoe we jou kunnen helpen bij jouw bouwproject. Je kunt ons bereiken via [email protected] of bel ons op 02-808 7100.