Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Maatwerk Proces bij Azalp

3 minuten

31 december 2021

Maatwerk Proces bij Azalp

Je hebt de meest mooie ideeën voor die ene plek in je tuin of naast het huis. Maar is het eigenlijk wel mogelijk? En hoe komt het er dan uit te zien? Je bent van harte welkom om bij ons onder het genot van een lekker kopje koffie de mogelijkheden te bespreken.

Wij hebben bij Azalp verschillende maatwerkmogelijkheden. Niet met elk merk dat wij verkopen op de website kunnen we maatwerk leveren. Alle Azalp, Smartshed, Graed, Interflex en Toplawood producten kunnen wij op maat voor je aanpassen. We kijken natuurlijk voor alle producten graag met je mee naar hoe we het kunnen laten aansluiten op je wensen.

Om het maatwerkproces wat duidelijker te maken hebben wij de stappen hieronder voor je op een rij gezet. Dan weet je wat je kunt verwachten.

Stap 1. Het begint bij jouw idee, jouw droom!

Stap 2. Je doet inspiratie op en zet deze ideeën op papier. Bekijk het filmpje onderaan deze pagina voor wat ideeën.

Stap 3. Check of je zonder vergunning je droom mag verwezenlijken, informeer hiervoor bij je gemeente en bekijk onze blog voor meer informatie hierover.

Stap 4. Kom je ideeën bespreken in ons Experience Center in Breda. Samen met onze maatwerkspecialist zetten we jouw idee om in een werkbare schets. Wij zijn hier altijd op afspraak geopend zodat we onder het genot van een kopje koffie genoeg tijd hebben om alle plannen te bespreken.

Stap 5. Wij werken je plan uit in een tekening met daarin alle benodigde informatie zoals afmetingen/hoogtes. Dit doen wij in overleg met de leverancier. Je krijgt die van ons toegestuurd in een volledige maatwerk offerte die is afgestemd op jouw wensen.

Stap 6. Op het moment dat de maatwerk offerte helemaal naar wens is voor je zetten wij deze om in een order en gaan aan de slag met de productietekening. Tijdens het proces krijg je van ons nog de controle tekening voordat de bestelling daadwerkelijk geproduceerd wordt. Wij laten je tussendoor ook weten wanneer wij verwachten de order te ontvangen in ons magazijn.

Stap 7. Je ontvangt het op maat gemaakte product gratis bij je thuis geleverd.

Stap 8. Jijzelf, of ons vast montageteam, bouwt het pakket op volgens de bijgeleverde montagehandleiding.

Stap 9. Na het behandelen en afwerken van je project kan je heerlijk genieten van je gerealiseerde droom en zien wij natuurlijk altijd graag een mooie foto van het eindresultaat!

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is maatwerk een volledig proces bij Azalp waar wij je stap voor stap bij begeleiden. Heb je zelf ideeën die je graag wilt bespreken, neem gerust contact met ons op.

Azalp

Geschreven door:

Azalp