Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Blokhutdeuren

Subcategorie


Blokhutdeuren

(23)

Categorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 534,-

€ 1.039,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

78 cm

170 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

193 cm

202 cm

Houtsoort


Materiaal


Houtbehandeling


Type


Merk


Kleur


Deur type


Glassoort


Deurhoogte


Selecteer de minimale en maximale deurhoogte

189 cm

201 cm

Uitvoering


Privacy


Hout type


Blokhut deuren bij Azalp kopen

Het kopen van een blokhut is de perfecte manier om een heerlijke ontspanningsruimte te creëren in je achtertuin. Bij de aanschaf van een blokhut komen ook verschillende accessoires kijken die je nodig hebt om er gebruik van te maken waaronder een blokhut deur. Bij Azalp hebben we een ruim assortiment aan blokhut deuren. Zo hebben we blokhut deuren gemaakt van Douglashout, dubbele blokhut deuren, enkele blokhut deuren en nog veel meer!

1 - 23 van 23 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Woodacademy Douglashouten enkele deur dicht - rechtsdraaiend

Woodacademy Douglashouten enkele deur dicht - rechtsdraaiend

202 x 91 cm

Op voorraad

€ 559,-


Een deur voor je blokhut is van groot belang en vormt een essentieel onderdeel van elke tuinstructuur. Naast het bieden van toegang tot het gebouw kunnen blokhut deuren ook bijdragen aan de uitstraling van de tuin. Verschillende soorten hout, zoals Douglashout en vurenhout, kunnen worden gebruikt voor het vervaardigen van blokhut deuren. Een houten deur verleent een traditioneel en charmant uiterlijk aan de blokhut. Bij Azalp zijn er opties voor blokhut deuren met glas of ander transparant materiaal om licht binnen te laten, alsook de keuze voor een deur met panelen of andere opvulling voor meer privacy.

Wil je meer informatie over de verschillende soorten blokhut deuren? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Een blokhut deur met kozijn

Hout is een natuurlijk en duurzaam materiaal dat uitstekend geschikt is voor de productie van blokhut deuren en kozijnen. Bij Azalp worden alle blokhut deuren inclusief kozijn geleverd, waardoor je de deur direct in jouw nieuwe buitenstructuur kunt plaatsen. Houten blokhut deuren met kozijn kunnen worden gepersonaliseerd met verschillende stijlen en afwerkingen om aan te sluiten bij de uitstraling van je tuinhuis of een ander gebouw. Zo kan je bijvoorbeeld de keuze maken om de deur van de blokhut zwart of grijs te maken door middel van beits.

Een Douglas blokhut deur

Douglas blokhut deuren zijn vervaardigd uit Douglas hout, een veelzijdige en duurzame houtsoort die veel wordt toegepast voor de productie van blokhut deuren, ramen en andere bouwproducten. Douglas hout is een zachthoutsoort met een uitstekende structuur en een warme, natuurlijke uitstraling. Het is sterk, duurzaam en bestand tegen weersinvloeden, waardoor het bij uitstek geschikt is voor het maken van blokhut deuren!

Een deur van je blokhut vervangen

Blokhut deuren worden vaak van hout gemaakt dit kan er voor zorgen dat je de deur een keer moet vervangen omdat het hout is gaan werken, schimmel of rot op zit. Om dit te voorkomen raden we bij Azalp aan om altijd een deur te kopen van geïmpregneerd hout. Dit zorgt ervoor dat het hout is bewerkt zodat het niet gaat rotten, hierdoor wordt ook de levensduur verlengt.

Het vervangen van blokhut deuren kan een eenvoudige klus zijn, afhankelijk van de mate van aanpassing die nodig is. Hieronder vind je enkele stappen die kunnen helpen bij het vervangen van een blokhut deur:

  • Meet de oude deur op en koop een vervangende deur die dezelfde afmetingen heeft als de oude deur. Let op de richting van de deur, omdat dit invloed kan hebben op de manier waarop de deur opent en sluit.

  • Demonteer de oude deur en verwijder eventuele schroeven of spijkers die het op zijn plaats houden.

  • Als de nieuwe deur niet dezelfde afmetingen heeft als de oude deur, moet je de opening in de blokhut mogelijk aanpassen om de nieuwe deur te laten passen.

  • Bevestig de nieuwe deur aan het deurkozijn met schroeven of spijkers. Zorg ervoor dat de deur waterpas is en goed sluit.

  • Breng eventueel hang- en sluitwerk aan, zoals scharnieren, een deurklink en sloten.

  • Test de blokhut deuren om er zeker van te zijn dat deze goed sluit en opengaat.

Een dubbele blokhut deur

Er zijn diverse opties om uit te kiezen bij het selecteren van een deur voor je blokhut, zoals enkele blokhut deuren, dubbele blokhut deuren, blokhut deuren met kozijnen en deuren van verschillende materialen.

Een dubbele houten blokhut deur voor je blokhut is een handige en stijlvolle optie die extra ruimte biedt voor in- en uitgang. Bij het selecteren van een dubbele houten deur voor je blokhut is het belangrijk om de stijl van je tuinhuis of ander gebouw, de grootte van de deuropening en het soort toegang dat je nodig hebt in overweging te nemen. Je dient ook te bepalen hoeveel licht je binnen wilt laten en of je behoefte hebt aan privacy. Door de juiste deur te kiezen, zal deze niet alleen functioneel zijn, maar ook een esthetische toevoeging aan je tuinhuis of gebouw.

Openslaande deuren voor je blokhut

Als je veel natuurlijk licht wilt binnenlaten in je blokhut of genoeg ruimte wilt hebben om bijvoorbeeld een loungebank op te slaan, dan zijn openslaande blokhut deuren een goede optie! Dit type blokhut deur bestaat uit twee of meer panelen die naar binnen of naar buiten kunnen worden geschoven, waardoor er meer ruimte is om in en uit te lopen en je blokhut een open gevoel krijgt. Dit is vooral handig als je grotere objecten in je blokhut wilt opslaan.