Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Debro

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 1.229,-

€ 3.414,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

238 cm

696 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

238 cm

388 cm

Houtsoort


Materiaal


Dakvorm


Houtbehandeling


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

6 m2

21 m2

Type


Merk


Debro

(20)

Kleur


Veranda


Deur type


Glassoort


Typ


Debro blokhutten

Welkom bij Azalp! Hier vind je een breed scala aan prachtige Debro blokhutten. Of je nu op zoek bent naar een blokhut met een modern plat dak, een stijlvol lessenaarsdak, of een traditioneel zadeldak, wij hebben de ideale blokhut voor jou. Ontdek onze veelzijdige houten blokhutten en transformeer jouw tuin tot een plek om spullen op te bergen en te genieten.

1 - 20 van 20 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Debro Blokhut Marseille

Debro Blokhut Marseille

Dubbele deur

Meer afmetingen beschikbaar

Op voorraad

v.a.€ 1.229,-


Maak het eigen

Combineer gemak met ontspanning. De meeste Debro blokhutten kunnen uitgebreid worden met een overkapping, daarbij kan je zelf kiezen aan welke kant je deze wilt plaatsen. Wanneer een overkapping niet helemaal in je tuin past kan je deze ook inkorten. Zo combineer je opbergruimte met een plek om te ontspannen en het hele jaar door van je tuin te genieten. Met minimale aanpassingen zijn wij in staat om jouw droom blokhut te realiseren.

Duurzaam en sterk vurenhout

Debro blokhutten zijn vervaardigd uit veelzijdig en sterk vurenhout. Dit hout is makkelijk te bewerken en heeft een fijne vezelstructuur met kleine, vaste noesten. Om de levensduur te verlengen en verkleuring te voorkomen, moet het hout behandeld worden met een beits, vooral als het wordt blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden.

Hogedruk geïmpregneerd voor langdurige bescherming

Kies voor extra bescherming met onze hogedruk geïmpregneerde blokhutten. Deze methode perst impregneermiddel onder hoge druk in het hout, waardoor het een langdurige bescherming biedt tegen schimmels, rottingsprocessen en insectenlarven. Een geïmpregneerde blokhut heeft minder onderhoud nodig dan een onbehandelde blokhut en heeft een langere levensduur.

Persoonlijk advies en service

Heb je vragen of hulp nodig bij het kiezen van de juiste blokhut? Ons ervaren team staat voor je klaar om je persoonlijk advies te geven en al je vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via [email protected] of bel ons op 02-808 7100.

Luxe assortiment tegen scherpe prijzen

Bij Azalp vind je een luxe assortiment Debro blokhutten tegen scherpe prijzen. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel of modern design, met of zonder overkapping, wij maken het betaalbaar en op maat voor jou.