Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Berging

Subcategorie


Berging

(34)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 139,-

€ 1.955,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

61 cm

223 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

63 cm

273 cm

Merk


Kleur


Metaalsoort


Serie


Deurhoogte


Selecteer de minimale en maximale deurhoogte

118 cm

157 cm

Deur type


Functie


Houtsoort


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

3 m2

Houtbehandeling


Dakvorm


Tuin berging kopen bij Azalp

In de tuin van je dromen kom je tot rust. Je wilt je daarom geen zorgen maken over rondslingerende tuinkussens, speelgoed, fietsen en andere tuinaccessoires zoals een grasmaaier. Een tuin berging biedt de ideale oplossing! Binnen ons assortiment verkopen we tuinbergingen van allerlei soorten, maten en materialen. Een kleine tuinberging voor je tuinkussens en tuingereedschap is niet alleen praktisch, maar kan ook de stijl van je tuin afmaken met een modern tuinberging model. Een populaire kleur onder onze klanten is een tuinberging in het zwart. Hier hebben wij genoeg tuinbergingen van om uit te kiezen, maar we hebben ze ook in het grijs en bruin en zijn gemaakt van kunststof, hout of metaal.

1 - 24 van 34 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Duramax StoreAway 850L Kunststof Berging

Duramax StoreAway 850L Kunststof Berging

Eenvoudige montage

Duurzaam en onderhoudsarm

Multifunctioneel inzetbaar

Meer afmetingen beschikbaar

Op voorraad

v.a.€ 229,99


Tuinbergingen in allerlei soorten en materialen

Om ervoor te zorgen dat al jouw tuinspullen netjes, veilig en droog opgeborgen kunnen worden, raden we je aan om een tuinberging te kopen. Ons assortiment is zeer uitgebreid en we hebben ook bergingen die ontworpen zijn met specifieke doeleinden. Zo hebben we:

Containerbergingen

Speciaal ontworpen om je afvalcontainers uit het zicht te bewaren. Je hebt de keuze uit bergingen voor 1 afvalcontainer tot maximaal 3 afvalcontainers. Let hierbij op de inhoud en dus de grootte van je containers die je op wilt bergen, want ook hierin hebben we meerdere opties. Qua materialen kun je kiezen uit houten, metalen en kunststof containerbergingen.

Fietsenbergingen

Gemaakt om je fietsen in op te bergen, ideaal als je bijvoorbeeld elektrische fietsen hebt. Gemakkelijk toegangbare fietsenbergingen waarbij je je fietsen zo naar binnen kunt duwen. Je hebt de keuze uit houten fietsenbergingen en metalen.

Je hebt bij ons ook de keuze uit verschillende materialen waar onze tuinbergingen van gemaakt zijn:

Kunststof bergingen

Een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. Als het eenmaal staat heb je er weinig omkijken naar! Kan jarenlang jouw spullen droog, veilig en opgeruimd bewaren. Kunststof biedt een moderne tuinberging die gemakkelijk bij de rest van jouw tuin past.

Metalen bergingen

Net zoals kunststof bergingen, zijn die van metaal een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. Maakt je tuin af met een stoere en industriële look waar je jarenlang plezier van hebt.

Houten bergingen

Zolang je je hout goed verzorgd, zijn onze houten bergingen ook erg duurzaam en kunnen ze jarenlang meegaan. Deze materiaalsoort is wel het meest stevig en geeft je de meeste mogelijkheden om het aan te laten sluiten bij je tuin. Verf het bijvoorbeeld met een leuk kleurtje of bevestig lampen, plantenpotten of andere toffe tuinaccessoires.

Een tuinberging met overkapping of carport

Wil je het meteen groots aanpakken? Dan kun je eens een kijkje nemen bij onze bergingen met overkapping of berging met carport. Binnen Azalp noemen wij zo’n grote berging vaak een tuinhuis of blokhut. Een tuin berging met overkapping biedt je een bergruimte om je spullen droog en veilig in op te bergen. Onder de overkapping kun je heerlijk ontspannen of tuinfeestjes hosten. Zo sla je twee vliegen in één klap! Idem met een berging met carport. Dan staan niet alleen je voertuigen droog op een vast plekje in of rond je tuin, maar ook je berging.

Bekijk onze tuinberging overkappingen

Bekijk onze carports

Mocht je al een overkapping of carport in je tuin hebben dan hoef je je geen zorgen te maken dat één van onze bergingen er niet onder zullen passen. Onze container- en fietsbergingen zijn namelijk niet veel hoger dan een standaard container of fiets. Wel moet je rekening houden met de breedte van onze modellen. Bij onze containerbergingen kun je rekenen op een berging die net iets breder is dan de container(s) zelf. Koop je er een voor 3 containers dan zul je daar ruimte voor moeten creëren onder je overkapping of carport. Een berging voor je fietsen is wel iets breder dan wanneer je de fietsen buiten de berging bewaard. In de meeste van onze modellen passen 4 fietsen en houden rekening met eventuele mandjes en fietstassen door in de breedte wat groter te zijn.

Zelf je berging bouwen

Wil je van A tot Z je eigen berging bouwen? Ook daar kunnen wij je mee helpen! Wij hebben namelijk tuinhout en houten planken die hier perfect voor zijn. Zo heb je zelf in de hand hoe groot je je container- of fietsen berging wilt hebben of hoeveel deurtjes er zijn, wel of geen deksel erbij.

Bekijk hier ons tuinhout assortiment

Je kunt ook je eigen tuin berging bouwen met een overkapping of carport. Je kunt helemaal los gaan met de hoeveelheid ramen en de grootte ervan, een enkele of dubbele deur, welk soort dak je erop wilt, extra wanden bij de overkapping of carport als je dat wenst. Pas je eigen ideeën toe om de tuin berging van je dromen te bouwen!

Een berging met lessenaars dak

Een populaire vorm van dak van een berging, oftewel blokhut en tuinhuis, is het lessenaars dak. Dit schuin aflopende dak staat prachtig in iedere tuin en geeft je veel ruimte om je tuinspullen in op te bergen. Ben jij op zoek naar een berging met een specifieke dak soort? Kijk dan verder bij onze tuinhuizen en blokhutten.