Subcategorie


Houten garage

(37)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 3.869,-

€ 23.934,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

300 cm

800 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

500 cm

900 cm

Houtsoort


Dakvorm


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

24 m2

36 m2

Merk


Veranda


Deur type


Glassoort


Houten garage

Een garage aan huis is ideaal als je je auto droog en veilig wilt parkeren of als je bijvoorbeeld spullen wilt opslaan die je niet iedere dag nodig hebt. Een houten garage heeft een tijdloze uitstraling en past daardoor in iedere tuin. Het is een ideaal materiaal als je spullen goed beschermd moeten staan, want hout heeft van nature een isolerende werking. Zo kun je in de winter bijvoorbeeld het tuinmeubilair opslaan of jouw oldtimer veilig stallen. Het is uiteraard ook mogelijk om de garage op maat te maken! Wil je een houten garage kopen, maar weet je niet goed waar je allemaal op moet letten en hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan onderaan de pagina verder. We zullen er alles aan doen wat we kunnen om jouw droomgarage te verwezenlijken!

1 - 24 van 37 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Een houten garage op maat gemaakt

Je kunt in ons assortiment kiezen uit veel verschillende soorten houten garages. Je kunt zelf de uitstraling bepalen, maar ook het type dak, de indeling en bijvoorbeeld het aantal deuren. Passen jouw spullen er niet perfect in of geef je de voorkeur aan een andere look and feel? Dan maken we jouw garage van hout op maat! Doordat maatwerk op vrijwel alle houten garages van toepassing is, zullen we altijd samen tot jouw perfecte ontwerp komen.

Als er in jouw tuin bijvoorbeeld alleen maar een houten garage van 6x6 meter past, maar de modellen in ons assortiment passen niet bij jou en jouw tuin, dan beginnen we helemaal opnieuw bij het ontwerpen van jouw garage van hout. Neem contact op met onze medewerkers van de klantenservice of kom een keer langs in onze Experience Centers in Rietmolen of Breda en we gaan samen aan de slag!

Een houten garage als bouwpakket of inclusief plaatsen

De garage, ongeacht of deze op maat gemaakt is of niet, wordt als bouwpakket bij jou thuis geleverd. Je bouwt de garage op door middel van stapelbouw*. Dat betekent dat je plank voor plank de garage opbouwt. De planken zijn zo gefabriceerd dat ze precies in elkaar schuiven en het allemaal past. Je hoeft alleen maar een fundering te leggen, de stappen uit de montagehandleiding te volgen en dan ben je al klaar!

Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de houten garage te laten plaatsen. Onze professionele montageservice komt dan bij je langs om het bouwpakket om te toveren tot jouw droomgarage. Wil je gebruik maken van de opbouwservice? Laat dit gerust weten aan onze medewerkers van de klantenservice of het Experience Center en wij regelen de rest. Je kunt de service uiteraard ook toevoegen aan je winkelwagen.

Een houten garage voor de auto

De meest voor de hand liggende en ook de meest voorkomende functie van een garage is om je auto veilig en droog te parkeren. Je auto wordt dan beschermd tegen bijvoorbeeld de zon, vogelpoep, hagel, bladeren en rondzwevend vuil. Bijkomend voordeel is dat je auto achter slot en grendel staat waardoor diefstal nog moeilijker is en ook dieren zoals marters en katten niet snel bij de auto kunnen komen. En wat dacht je van het voordeel voor jou? Je kunt altijd droog in- en uitstappen en in de winter kun je langer in bed blijven liggen. Je hoeft namelijk niet meer eerder op te staan om de autoruiten te krabben!

Het is ook mogelijk om een dubbele garage van hout te plaatsen. Zo kunnen jij en je partner de auto veilig parkeren of heb je nog ruimte over voor bijvoorbeeld een werkplaats, de opslag van een extra set autobanden of het opbergen van andere spullen. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk voor een houten dubbele garage.

Een houten garage als aanbouw

Je kunt er voor kiezen om de garage los in de tuin te zetten als je daar voldoende ruimte voor hebt. Zo kun je bijvoorbeeld met de zitmaaier naar binnen rijden of de boodschappen gemakkelijk uitladen en naar de keuken brengen. Het is ook een mogelijkheid om een aanbouw te realiseren en het bijvoorbeeld aan je houten schuur te bouwen. Zo heb je jouw auto en jouw spullen direct naast elkaar staan. Er is bij een aanbouw sprake van maatwerk. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden en oplossingen.

Let er bij een aanbouw van de garage op dat je mogelijk een vergunning nodig hebt. Dit is afhankelijk van veel factoren, waaronder de plaats waar de garage komt te staan. Lees in onze blog meer over wanneer je een vergunning nodig hebt, maar controleer het altijd bij je eigen gemeente.

De prijs van een houten garage

Je vraagt je misschien af: wat gaat mij dit allemaal kosten? Dat kunnen we begrijpen. De prijs van jouw garage is volledig afhankelijk van het model dat je uitkiest. Vaak worden de prijzen al bij het product vernoemd. Het gaat dan om het product zoals het getoond wordt. Wil je jouw houten garage op maat laten maken? Dan zal de prijs ook veranderen. De kosten van maatwerk zijn afhankelijk van bijvoorbeeld de afmetingen, de uitstraling en eventuele extra’s. Ons motto is niet voor niets ‘Betaalbare luxe voor huis en tuin’, dus we zullen er altijd alles aan doen om de juiste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Bespreek met één van onze medewerkers van de klantenservice of in een van onze Experience Centers wat jouw wensen zijn en kom te weten wat de bouw van jouw houten garage zal kosten.