Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Kachelbeschermer

Subcategorie


Kachelbeschermer

(6)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 33,-

€ 150,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

50 cm

63 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

40 cm

44 cm

Houtsoort


Materiaal


Merk


Kachelbeschermers voor in je sauna

Veiligheid is een belangrijk aspect in elke sauna en daarom is een kachel beschermrek geen overbodige luxe als het gaat om het waarborgen van de veiligheid in jouw sauna. Gelukkig bieden wij bij Azalp deze kachelbeschermers voor je saunaoven.

1 - 6 van 6 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp saunakachel beschermrek U-vorm 63x44 cm - elzen

Azalp saunakachel beschermrek U-vorm 63x44 cm - elzen

63 x 44 x 83 cm

€ 46,49

Azalp saunakachel beschermrek L-vorm 63x44 cm - elzen

Azalp saunakachel beschermrek L-vorm 63x44 cm - elzen

Materiaal: Elzen

44 x 63 cm

Op voorraad

€ 33,99


Deze functionele accessoire biedt niet alleen bescherming voor jouw saunakachel, maar voorkomt ook dat je er per ongeluk tegenaan stoot, wat brandwonden of andere verwondingen kan voorkomen. De veiligheid van jou en jouw gasten staat voorop.

Geniet zorgeloos

Met een kachelbeschermrek hoef je je geen zorgen te maken over ongelukjes. Deze rekken zijn ontworpen om je saunaoven te beschermen en bieden gemoedsrust tijdens je ontspannende sauna-ervaring. Geen ongewenste aanrakingen en geen onverwachte incidenten.

Met een kachelbeschermrek in uw sauna kunt u met een gerust hart genieten van uw sauna beleving. Geen onhandige bewegingen meer om de kachel te ontwijken, wat betekent dat u zich volledig kunt concentreren op ontspanning. Onze kachel beschermrekken bieden een veilige barrière tussen u en de hete saunakachel en minimaliseren het risico op ongelukken.

Kies voor kwaliteit en stijl

Bij Azalp begrijpen we dat veiligheid en esthetiek hand in hand moeten gaan. Daarom bieden we een ruim assortiment in kachel beschermrekken, gemaakt van hoogwaardig elzen- en abachi hout. Deze natuurlijke materialen zijn niet alleen duurzaam, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan je sauna-interieur. Met ons brede assortiment kunt u kiezen wat het beste bij uw sauna past.

Azalp is toegewijd aan het aanbieden van producten van de hoogste kwaliteit en de beste prijzen. Onze kachel beschermrekken zijn niet alleen een verstandige keuze voor veiligheid, maar ook voor stijl en duurzaamheid. Aarzel niet om jezelf te verwennen met de ultieme sauna beleving door een kachelbeschermer van Azalp aan te schaffen

Diverse vormen

De kachelbeschermers zijn er in diverse soorten vormen. Het aanbod van Azalp bestaat uit de L-vorm en U-vorm.

De L-vorm is vooral een bescherming voor kachels die in een hoek staan. De U-vorm is er speciaal voor kachels die tegen de wand, maar wel midden in de sauna staan.

Een onbezorgde warmte beleving

Dompel jezelf onder in de luxe van een zorgeloze sauna beleving. Met de kachel beschermrekken van Azalp geniet je van de warmte, ontspanning en rust zonder afleiding of zorgen. Bestel vandaag nog je kachelbeschermrek en maak je sauna compleet!

Heb je nog vragen of advies nodig? Kom langs bij onze showroom of neem contact met ons op via het contactformulier op onze website.