Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Subcategorie


Kachelbeschermer

(6)

Sauna isolatie

(2)

Sauna Rugleuningen

(9)

Sauna Siliconenkabel

(2)

Sauna Ventilatie

(1)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 5,-

€ 6.598,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

19 cm

230 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

10 cm

2400 cm

Merk


Deurhoogte


Selecteer de minimale en maximale deurhoogte

171 cm

210 cm

Uitvoering


Deurgreep


Drempel saunadeur


Deurvergrendeling


Voltage


Zelfbouw Sauna

Wil je je eigen sauna bouwen? Bij Azalp vind je alle sauna onderdelen die je nodig hebt. Met onze uitgebreide selectie van sauna materialen en accessoires van een goede kwaliteit, wordt het realiseren van je droom een stuk eenvoudiger.

1 - 24 van 162 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Ilogreen Saunaraam 49x89 cm - helderglas 8 mm

Ilogreen Saunaraam 49x89 cm - helderglas 8 mm

veiligheidsglas

Transparant

Glasdikte 8 mm

Meer afmetingen beschikbaar

v.a.€ 225,99


Zelfbouw Saunas - Creëer Je Eigen Oase van Ontspanning

Van sauna hout en saunadeuren tot decoratieve steenstrips en kachelbeschermrekken, we hebben een uitgebreide selectie materialen om je te helpen bij je zelfbouwproject.

Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon graag projecten in huis aanpakt, door zelf je sauna te bouwen kun je geld besparen en je eigen ontspanningsruimte creëren. Je hebt geen geavanceerde klusvaardigheden nodig, slechts een basisbegrip van klussen en elektriciteit. Als je niet zo handig bent, bieden we ook kant-en-klare sauna's voor thuisgebruik.

Sauna hout

Het juiste sauna hout is essentieel voor de bouw van een duurzame en effectieve sauna. Bij Azalp bieden we een scala aan hoogwaardige houtsoorten die geschikt zijn voor saunabouw, zoals Western Hemlock, Red Ceder en Nordische Fichte. Voor de verschillen tussen deze houtsoorten kan je het beste even een kijkje nemen op de product pagina.

Sauna deuren

Sauna deuren spelen een belangrijke rol in het behouden van de warmte en het creëren van een luchtdichte omgeving in de sauna. Onze selectie van sauna deuren omvat verschillende stijlen en maten om aan je behoeften te voldoen

Sauna verlichting

Goede verlichting is belangrijk voor de sfeer en veiligheid in de sauna. Onze sauna verlichtingsopties zijn speciaal ontworpen voor gebruik in saunaruimtes. Ze zijn hittebestendig en kunnen worden geïnstalleerd op strategische locaties om de juiste sfeer te creëren

Sauna ramen

Sauna ramen kunnen een gevoel van ruimte en verbondenheid met de buitenwereld toevoegen aan je sauna. Het plaatsen van ramen in je sauna kan ook zorgen voor natuurlijke verlichting en een gevoel van welzijn tijdens je saunasessies. Onze sauna ramen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen waardoor je de sfeer in je sauna volledig aan jou wensen kan aanpassen.

Bij Azalp begrijpen we het belang van materialen en accessoires van een goede kwaliteit. Ook bij het bouwen van je eigen sauna. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van sauna hout, deuren, verlichting en ramen om ervoor te zorgen dat jouw zelfgebouwde sauna aan al je verwachtingen voldoet.

Advies over de aanschaf van materiaal om zelf uw sauna te bouwen

Wij bieden bij Azalp scherp geprijsde sauna materialen, en we bezorgen ze zelfs bij je thuis. Overweegt u om zelf een sauna te bouwen, maar wilt u meer informatie? We staan klaar om je te helpen bij het verwezenlijken van je sauna-droom! Je kan contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. Ontdek de mogelijkheden en begin vandaag nog aan je zelfbouwsauna-project.