Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Opbergbox

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 49,-

€ 899,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

101 cm

201 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

45 cm

100 cm

Materiaal


Houtbehandeling


Type


Merk


Kleur


Metaalsoort


Serie


Lage opbergbox bij Azalp kopen

Een opbergbox voor in je tuin is ideaal om veel (tuin)spullen in op te bergen. Zo kun je alle spullen gemakkelijk ordenen en zijn deze direct uit het zicht. Bij Azalp vind je veel verschillende soorten opbergboxen voor in de tuin, waaronder lage opbergboxen. Een lage opbergbox is ideaal om spullen zoals (tuin)kussens, dekens, werkschoenen of tuingereedschap in op te bergen. Daarnaast kun je een lage opbergbox ook eventueel gebruiken als extra zitplaats. Een opbergbox laag heeft ook als voordeel dat het niet veel ruimte in beslag neemt. Bij Azalp vind je altijd de perfecte lage opbergbox: van hout tot metaal en van groot tot klein!

1 - 18 van 18 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Duramax Durabox 270L Kunststof Opbergbox

Duramax Durabox 270L Kunststof Opbergbox

Eenvoudige montage

Met ingebouwde handvaten

Duurzaam en onderhoudsarm

Meer afmetingen beschikbaar

Op voorraad

v.a.€ 49,99


Een lage opbergbox met deksel

Een lage opbergbox met deksel is natuurlijk ideaal om je spullen niet alleen efficiënt op te bergen, maar ook nog eens afgesloten. Zo blijven jouw spullen droog wanneer het regent of sneeuwt. Je kunt de lage opbergbox dus het hele jaar door buiten laten staan!

Een ander voordeel van een lage opbergbox met deksel is de veiligheid van jouw spullen. Verschillende boxen hebben de mogelijkheid om de deksel af te sluiten zodat de spullen veilig opgeborgen zijn en niemand hierbij kan. Het is afhankelijk van het model of het slot al bij de lage opbergbox inbegrepen is, controleer dit dus altijd goed.

Wanneer je een familiefeest of buurtbarbecue organiseert, krijgt de lage opbergbox een tweede functie: extra zitplaats. Of gebruik de opbergbox bij zo’n gelegenheid als extra bijzettafel. Er zijn dus legio mogelijkheden om een opbergbox laag model te gebruiken, naast het opbergen.

De verschillende materialen voor een lage opbergbox

Binnen ons assortiment kun je uit verschillende materialen kiezen voor een opbergbox laag model. Hout, metaal en kunststof zijn de materialen waar jij uit kunt kiezen. Ieder materiaal heeft unieke kenmerken en eigenschappen voor de box in jouw tuin die hieronder worden toegelicht.

Een lage opbergbox van hout

Hout is een erg warm materiaal dat in iedere tuin tot zijn recht komt. Het is dan ook erg gemakkelijk bij iedere tuinstijl te combineren. Ook door de verschillende afmetingen van de lage opbergboxen zal er altijd een perfect model tussen zitten. De houten, lage opbergboxen binnen ons assortiment zijn allemaal regenwaterdicht én voorzien van een of meerdere ventilatieroosters. Zo worden vochtproblemen in de lage opbergbox voorkomen en kunnen jouw spullen het hele jaar door in de kist blijven liggen.

De houten, lage opbergboxen zijn allemaal hogedruk geïmpregneerd. Dat betekent dat er een impregneermiddel diep in het hout is gespoten als het ware waardoor het hout jarenlang meegaat. Je kunt dus lang genieten van een houten lage opbergbox in de tuin!

Een laag model opbergbox van kunststof

Een lage opbergbox van kunststof is niet alleen een praktische toevoeging, maar ook esthetisch erg aantrekkelijk. Alle modellen zijn namelijk uitgevoerd in een moderne, strakke kleur, zoals grijs, antraciet of zwart. Hierdoor past de opbergbox met een laag model van kunststof in iedere tuin!

Kunststof is een erg duurzaam materiaal dat jarenlang meegaat en waar jij geen onderhoud aan hebt. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt met een vochtige doek is meer dan voldoende. Enkele modellen hebben zelfs de mogelijkheid om afgesloten te worden zodat jouw spullen niet alleen droog maar ook veilig zijn opgeborgen. Je zult dus jarenlang veel plezier hebben van alle mogelijkheden van een lage opbergbox van kunststof.

Een lage opbergbox van metaal

Wil je graag een lage opbergbox van metaal voor in jouw tuin? Ook dan ben je bij Azalp aan het juiste adres. We hebben namelijk veel verschillende soorten en afmetingen metalen, lage opbergboxen standaard in ons assortiment.

Een opbergbox laag model van metaal vind je in verschillende uitvoeringen: van modern antraciet, strak zwart, licht wit of een houtlook. Jij bepaalt zelf hoe de lage opbergbox van metaal eruit komt te zien!

Naast dat we metalen lage opbergboxen hebben waar jij (tuin)spullen, kussens en speelgoed in kunt bewaren, hebben we ook pakketboxen. Een pakketbox is hetzelfde als een opbergbox laag model die afgesloten is met een code. Als je een pakketje hebt besteld en je bent niet thuis kun je de code doorgeven aan de postbezorger die het pakketje dan in de pakketbox zal achterlaten. Ideaal dus zo’n lage opbergbox!