Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Sauna Audio

Subcategorie


Sauna Audio

(4)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 67,-

€ 97,-

Merk


Kleur


Sauna Audio

Maak jouw sauna compleet met een audiosysteem

1 - 4 van 4 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp Sauna speaker -40 to 110 °C in wit

Azalp Sauna speaker -40 to 110 °C in wit

80-16000Hz

Waterproof

Diameter: 10 cm

€ 96,99


Bij Azalp begrijpen we hoe belangrijk de juiste sfeer is om volledig te ontspannen in de sauna. Daarom bieden we een assortiment water- en hittebestendige audiosystemen aan, speciaal ontworpen om jouw sauna ervaring compleet te maken. Of je nu houdt van rustgevende muziek of luisterboeken, onze speakers zorgen voor de perfecte achtergrondmuziek tijdens jouw saunasessies.

Kies uit diverse soorten audiosystemen

Onze collectie in sauna audio omvat verschillende producten, zodat je de perfecte keuze kunt maken die aansluit bij jouw voorkeuren. Of je nu bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan een grijze of zwarte speaker via bluetooth, wij hebben opties om aan jouw behoeften te voldoen.

Bestending tegen water en hitte

Onze audiosystemen zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de luchtvochtigheid en hoge temperaturen in de sauna. Je kunt dus met een gerust hart van je favoriete muziek of luisterboeken genieten zonder je zorgen te maken over de invloed van hitte en stoom.

Upgrade jouw sauna-ervaring met Azalp

Ontdek de mogelijkheden om jouw saunasessies te verbeteren met onze hoogwaardige audiosystemen. Geniet van de ultieme ontspanning en creëer de perfecte sfeer in jouw sauna. Bekijk nu ons assortiment sauna accessoires en maak jouw sauna-ervaring compleet met Azalp! Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via onze website of kom langs bij onze showroom. Onze adviseurs staan altijd voor je klaar.