Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Subcategorie


Brillenrekjes

(3)

Handdoekenrek

(2)

Overige sauna accessoires

(13)

Sauna Audio

(4)

Sauna-emmers

(2)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 5,-

€ 839,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

6 cm

149 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

6 cm

90 cm

Houtsoort


Materiaal


Type


Merk


Kleur


Sauna accessoires bij Azalp kopen

Een sauna aan huis is niet alleen de perfecte manier om te ontspannen en even weg te komen uit de dagelijkse routine, het kent ook nog eens vele gezondheidsvoordelen. Om optimaal te kunnen genieten van jouw sauna aan huis heb je ook verschillende sauna accessoires nodig. Een lepel, emmer of hoofdsteuntje zijn praktisch en vaak noodzakelijk. Maar wist je dat we bij Azalp ook saunageurtjes, audiosystemen en LED-panelen verkopen? Deze sauna accessoires maken een bezoek aan de sauna nog unieker en een echte belevenis.

1 - 24 van 102 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Warm and Tender geurenset 100 ml - 3 stuks

Warm and Tender geurenset 100 ml - 3 stuks

Etherische oliën

Meerdere geuren

Op voorraad

€ 20,29


Voor elke soort sauna zijn er verschillende sauna accessoires die daar bij passen. Zo heb je bijvoorbeeld bij een infrarood sauna minder accessoires nodig omdat deze werken op basis van straling. Wel kun je deze natuurlijk aankleden met LED-panelen en een audiosysteem voor een heerlijk muziekje. Voor een Finse sauna heb je al snel een lepel, emmer en kachelbeschermer nodig. Bij Azalp hebben we een ruim aanbod aan sauna accessoires zodat je alles makkelijk in een keer kan bestellen. Heb je vragen over de sauna accessoires? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice, daar helpen we je graag verder!

Een sauna accessoire set

Sta je op het punt een sauna te bestellen of heb je er net een aangeschaft? Vergeet dan vooral niet om de essentiële sauna accessoires te bestellen zodat je meteen kunt genieten van jouw nieuwe luxe aan huis. Je vraagt je dan misschien af; wat heb ik allemaal nodig? Daar hebben we bij Azalp iets op bedacht. Wij hebben een sauna accessoires set samengesteld met alles wat je nodig hebt. De set bevat de volgende onderdelen:

  • Een houten emmer

  • Houten uitgietlepel

  • Zandloper

  • Thermo-hygrometer

  • Sauna gebruiksaanwijzing

Met deze sauna accessoires weet je zeker dat je veilig en meteen kunt gaan genieten van jouw nieuwe sauna.

Een ruim aanbod aan sauna accessoires

Bij Azalp hebben we een ruim aanbod aan sauna accessoires. Wij snappen dan ook dat het soms lastig kan zijn om te bepalen wat je nodig hebt en wat voor toepassing een accessoire heeft. Daarom leggen we hieronder graag wat meer uit over de verschillende accessoires.

Sauna emmer en lepel:

Een sauna emmer en lepel zijn sauna accessoires die er voor zorgen dat je veilig water op je saunakachel kunt gieten. De emmer vul je met schoon water waarbij je naar wens nog een lekker saunageurtje kan toevoegen. Zodra je met de lepel water op de kachel giet zal de lucht snel opwarmen. Mocht je een geurtje hebben toegevoegd, dan zul je deze binnen afzienbare tijd ruiken.

H3 Zandloper:

Een saunabezoek is heerlijk om te kunnen ontspannen maar het gevaar is dat je snel de tijd vergeet. Het is namelijk heel belangrijk dat je niet te lang in de sauna blijft. Daarom is een zandloper een essentieel sauna accessoire. Deze bevestig je makkelijk aan de wand waarna hij precies aangeeft hoe lang jou saunabezoek nog duurt.

Thermo- en hygrometer:

Een thermo- en hygrometer geeft precies aan wat de temperatuur en luchtvochtigheid is in de sauna.

Saunageuren:

Prikkel al je zintuigen tijdens een bezoek aan de sauna en voeg een lekker geurtje toe aan het water! Zodra dit verdampt ruik je meteen de heerlijke geur. Lavendel en eucalyptus zijn enkele favoriete saunageuren die jou ervaring zullen verrijken.

Audio:

Niks maakt het sauna bezoek meer compleet dan een relaxed muziekje op de achtergrond. Bij Azalp hebben we dan ook verschillende audiosystemen die volledig water- en hittebestendig zijn. Bekijk de verschillende soorten audiosystemen nu in ons assortiment sauna accessoires!

Lichttherapie:

Het gebruik van kleur kan invloed hebben op je lichaam een geest. Het toevoegen van LED-panelen zorgt dan niet alleen voor extra sfeer maar zorgt ook voor een extra stukje ontspanning. De panelen worden meestal aan het plafond gemonteerd waarbij je met een afstandsbediening zelf de verschillende kleuren kan bepalen. Wil je jouw sauna nog unieker maken? Ga dan voor een sterrenhemel!

Heb je nog vragen over het gebruik van deze sauna accessoires of wil je meer weten over welke sauna accessoires je nodig hebt? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice daar helpen we je graag verder!

Accessoires voor je infrarood sauna

Een infrarood sauna is een speciaal soort sauna die werkt op basis van stralingen die je lichaam van binnenuit opwarmen. Dit draagt bij aan het spierherstel en werkt goed bij gewrichtspijn. Voor dit soort sauna heb je geen sauna accessoires nodig zoals een lepel en kachelbeschermer maar zijn er wel producten die bijdragen aan het comfort in de sauna.

Zo zorgen een saunakussen en hoofdsteun ervoor dat je comfortabel kunt gaan liggen tijdens je sauna bezoek. Ook is een zandloper geen onmisbaar sauna accessoire, zo kun je precies in de gaten houden hoe lang je nog in de sauna mag zitten. Met een handdoekenrek en brillenrek zorg je er voor dat je jouw spullen netjes kan opbergen.