Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Sauna-emmers

Subcategorie


Sauna-emmers

(2)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 25,-

€ 35,-

Materiaal


Merk


Sauna-emmer bij Azalp kopen

Een sauna emmer is een speciaal soort emmer die gebruikt wordt in een Finse sauna. Het wordt gebruikt om water over de sauna stenen te gooien, waardoor de luchtvochtigheid in de sauna toeneemt en de temperatuur stijgt. Dit is een belangrijk onderdeel van de sauna-ervaring, omdat het de lucht vochtiger maakt en de geur van de essentiële oliën die vaak worden toegevoegd aan het water, verspreidt.

1 - 2 van 2 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Hot Orange vurenhouten sauna emmer - 5 liter

Hot Orange vurenhouten sauna emmer - 5 liter

Inclusief: plastic binnenemmer

5 liter

Op voorraad

€ 35,-


De sauna emmers zijn vaak gemaakt van hout of staal omdat deze hittebestendig zijn en geen splinters afgeven. De emmer heeft een handvat aan de zijkant waarmee het gemakkelijk te dragen is, en een grote opening voor het water.

Een sauna emmer met lepel 

Een sauna emmer is niks zonder een opgiet lepel. Vul de houten emmer met schoon water en voeg indien gewenst een geur toe voor extra ontspanning tijdens de sauna. Giet het water met de houten lepel op de kachel, de lucht zal snel opwarmen en de geur zal zich gaan verspreiden. Geniet van de heerlijke warmte en geur terwijl je ontspant in de sauna. Bij Azalp hebben we een ruim assortiment aan sauna accessoires en kan je dus bij je sauna emmer meteen een lepel bestellen. Zo ben je in een keer klaar en kan je meteen gebruik maken van je sauna!

Een sauna emmer set 

Heb je net een sauna gekocht of sta je op het punt er een te bestellen? Zorg er dan voor dat je ook de essentiële sauna accessoires koopt zodat je direct kunt genieten van je nieuwe luxe thuis. Je vraagt je wellicht af, wat heb ik allemaal nodig? Bij Azalp hebben we daar een oplossing voor. Wij hebben een sauna emmer set samengesteld met alles wat je nodig hebt, zoals een saunalepel, zandloper, thermo-hygrometer en een gebruiksaanwijzing. Met deze accessoires ben je verzekerd van veilig gebruik!

Een houten sauna emmer 

Een sauna emmer word vaak gemaakt van hout zoals esdoorn, lariks of beuken. Dit type hout is geschikt voor sauna's, omdat het hittebestendig is en geen splinters afgeeft. De sauna emmer heeft een handvat aan de zijkant waarmee het gemakkelijk te dragen is, en heeft een grote opening voor het water. Zo verhoog je snel de luchtvochtigheid in de sauna en kan je heerlijk gaan ontspannen.

Heb je nog vragen over onze sauna accessoires assortiment of het gebruik van een sauna emmer? Neem dan contact op met onze klantenservice, daar helpen we je graag!