Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Sauna lichttherapie

Subcategorie


Sauna lichttherapie

(2)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 319,-

€ 420,-

Merk


Sauna lichttherapie

Transformeer je sauna-ervaring met lichttherapie

1 - 2 van 2 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Karibu Sterrenhemel 56421

Karibu Sterrenhemel 56421

Lichtbron: 3 W/ 12 V

€ 419,99


Verrijk je saunasessies met onze geavanceerde lichttherapie, ontworpen om jouw ontspanning naar een hoger niveau te tillen. De lampen zijn voor elk type sauna beschikbaar. Bekijk ons assortiment en kies voor een sauna upgrade.

Kleurentherapie voor welzijn

Ontdek de helende kracht van kleuren. Elke LED-lichtkleur biedt unieke voordelen, van rustgevend blauw tot revitaliserend rood, waardoor je een gepersonaliseerde wellnesservaring creëert. Zo kun je zelf een bepaalde kleur aanzetten, waar je op dat moment behoefte aan hebt. Blauw licht heeft een kalmerend effect, rood licht helpt bij kracht en ontspanning, geel licht inspireert, oranje licht helpt bij spijsvertering en groen is de kleur voor rust, wat moet helpen bij ontstekingen.

Positieve effecten op lichaam en geest

Laat de lichttherapie zijn magie werken. Het licht heeft grote invloed op delen van het lichaam. Ervaar een verbeterde stemming, verminderde stress, meer inspiratie en stimulatie van energie, terwijl je geniet van de rustgevende warmte van je sauna.

Eenvoudige integratie

Onze wellness lichttherapie is eenvoudig te integreren in bestaande sauna's. Upgrade je wellnessruimte moeiteloos en geniet van de voordelen van deze innovatieve toevoeging. Met de eenvoudige montage kun je snel genieten van jouw sauna met een grote upgrade!

Ervaar de holistische voordelen

Verander je wellness in een oase van rust en herstel, wat erg belangrijk is voor je gezondheid. Ervaar de holistische voordelen van sauna lichttherapie en geef jezelf de luxe van een gepersonaliseerde, gezondheid bevorderende wellnesservaring.