Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Saunahout

Subcategorie


Saunahout

(11)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 5,-

€ 43,-

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

210 cm

276 cm

Houtsoort


Merk


Saunahout

**Ontdek het beste hout voor een sauna bij Azalp

1 - 11 van 11 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp Saunaschroot Elzen2100x95x16 mm

Azalp Saunaschroot Elzen2100x95x16 mm

Elzenhout

210 cm

€ 12,99


**Heb je altijd gedroomd van je eigen sauna in huis en wil je saunahout kopen? Met het hoogwaardige zelfbouw saunahout van Azalp wordt deze droom werkelijkheid. Ons uitgebreide aanbod biedt verschillende houtsoorten voor sauna's, waaronder Nordische Fichte en Western Red Ceder. Zo kun je jouw sauna volledig naar wens bouwen.

Eigen sauna bouwen

Met onze saunaschroten is het bouwen van je eigen sauna een snelle en eenvoudige klus. Of je nu kiest voor een sauna in de badkamer, op zolder of in de tuin, ons saunahout is geschikt voor diverse toepassingen en stijlen. Voor het creëren van jouw authentieke saunabeleving kun je terecht bij Azalp voor het juiste sauna bouwmateriaal. De sauna planken hebben een fijne structuur en de sauna hout prijzen zijn betaalbaar.

Welke houtsoort past bij jou?

Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter. Ons assortiment bestaat uit houtsoorten van goede kwaliteit die tegen hoge temperaturen kan. Neem contact met ons op voor advies welke houtsoort het meest geschikt is voor het bouwen van een sauna met jouw wensen. De meest gebruikte houtsoorten zetten we op een rijtje:

  • Western Hemlock is afkomstig van de Canadese Hemlock den en staat bekend om zijn stabiliteit, noest- en harsvrijheid.

  • Red Ceder is een exclusieve Canadese houtsoort met een opvallende roodbruine gevlamde structuur, eveneens noest- en harsvrij.

  • Nordische Fichte, afkomstig uit Scandinavië, heeft een stevige en levendige structuur, en kan enkele kleine noesten bevatten met een beperkt harsgehalte.

Deskundig advies bij je aankoop

Bij Azalp bieden we hoogwaardig saunahout tegen scherpe prijzen. Twijfel je nog over je aankoop of heb je vragen? Ons team staat voor je klaar! Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website en laat je informeren over de mogelijkheden en voordelen van ons saunahout.

Met Azalp creëer je de sauna van je dromen in je eigen vertrouwde omgeving.