Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Tuinkassen

Subcategorie


Tuinkassen

(36)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 299,-

€ 9.999,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

118 cm

517 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

118 cm

607 cm

Dakvorm


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

1 m2

19 m2

Merk


Kleur


Veranda


Deur type


Glassoort


​Tuinkas kopen doe je bij Azalp, bekijk het assortiment

Een tuinkas is een geweldige manier om het groeiseizoen te verlengen en het hele jaar door succes te hebben met het kweken van je eigen groenten en fruit in je tuin. Er zijn veel verschillende soorten tuinkassen beschikbaar. Je kunt daarbij denken aan een kleine kas, een broeikas, een muurkas of een tunnelkas.

1 - 24 van 36 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Palram – Canopia Victory Orangery Tuinkas

Palram – Canopia Victory Orangery Tuinkas

Polycarbonaat

Duurzame constructie

357 x 305 x 269 cm

Levertijd: 1-2 weken

€ 1.599,-


Een van de grootste voordelen van een tuinkas is dat je het hele jaar door planten kunt kweken. Dit kan vooral nuttig zijn als je in een klimaat woont waar de wintertemperaturen te koud zijn voor de meeste planten om te overleven. Een tuinkas kan ook worden gebruikt om planten te beschermen tegen ongedierte en ziekten, en tegen barre weersomstandigheden.

Wat is het voordeel van het hebben van je eigen tuinkas?

Er zijn veel voordelen van het hebben van je eigen kas in je tuin, maar de drie belangrijkste zijn:

Verlengen van het groeiseizoen

Met een kas kun je eerder in het voorjaar met zaden beginnen en later in het najaar en de winter planten laten groeien. Dit betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van je eigen verse groenten en fruit!

Controle van je tuinkas

In een kas heb je volledige controle over de temperatuur, vochtigheid en ventilatie. Hierdoor kun je de perfecte omgeving voor je planten creëren, zodat ze kunnen groeien en bloeien ongeacht de weersomstandigheden

Bescherming van je gewassen

Als je planten in een kas groeien, zijn ze beschermd tegen slecht weer en ongedierte zoals insecten en pesticiden. Dit betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken dat je planten worden beschadigd of vernietigd door ongedierte.

Een kas kopen

Azalp biedt een breed assortiment en verschillende types kassen voor in je eigen tuin. Dat bieden we ook nog eens in verschillende soorten en maten. Onze medewerkers staan graag voor je klaar om je met eventuele vragen te helpen. Waar je alvast bij stil kunt staan bij het kopen van een kas is het volgende:

Grootte van je tuinkas

Zorg ervoor dat je een kas kiest die de juiste grootte heeft voor je behoeften. Als hij te klein is, passen niet al je planten erin en als hij te groot is, is het moeilijk om hem in de wintermaanden te verwarmen.

Locatie van je kas

Kies een locatie die veel zonlicht krijgt. Als je kas niet genoeg zonlicht krijgt, zullen de planten in de kas niet goed groeien. En zonlicht is een natuurlijke verwarming uit de natuur dus ook nog eens mooi meegenomen. Je kunt hem ook tactisch plaatsen waar je gemakkelijk bij een waterbron kunt.

Verwarming

De meeste tuinkassen moeten tijdens de wintermaanden worden verwarmd om de planten binnenin gezond te houden. Denk daar alvast goed overna.

Ventilatie

Zorg ervoor dat je kas een goede ventilatie heeft, zodat de lucht binnen goed kan circuleren. Dit is belangrijk om te voorkomen dat de planten te warm of te droog worden.

Prijs

Natuurlijk is de prijs altijd een overweging bij elke aankoop. Tuinkassen kunnen in prijs variëren van een paar honderd euro tot enkele duizenden euro's, afhankelijk van de grootte en het materiaal. Het is belangrijk om er een te vinden die binnen je budget past, maar ook voldoet aan uw behoeften qua grootte en materiaal. Mocht je er nog niet helemaal aan uit zijn kun je contact opnemen met een van onze specialisten.