Subcategorie


Zandlopers

(3)

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

6 cm

32 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

32 cm

35 cm

Merk


Zandlopers voor in jouw sauna

Creëer de perfecte balans tussen tijd en welzijn met onze zandlopers

1 - 3 van 3 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Onze zandlopers voegen niet alleen stijl toe, maar helpen je ook om elk moment van je ontspanning in je sauna te optimaliseren. Breng de tijdloze elegantie naar je wellnessruimte en transformeer je sauna in een oase van rust met de kalme visualisatie van de tijd die voorbijgaat.

Waarom een zandloper?

Een sauna-sessie is een reis naar rust en vernieuwing. Onze zandlopers dienen als jouw persoonlijke metgezel, waardoor je de tijd in de sauna op een elegante manier kunt meten en volledig kunt genieten van de ervaring.

Design

Onze zandlopers zijn ontworpen met oog voor esthetiek, waardoor ze een aanvulling zijn op de sfeer van je saunaruimte. Met het meegeleverde bevestigingsmateriaal is de zandloper ook nog eens moeiteloos te bevestigen aan de muur van je sauna.

Looptijd

Met een looptijd van 15 minuten zijn onze zandlopers afgestemd op de ideale tijdsduur van een sauna-sessie, waardoor je het meeste haalt uit elke ontspannende minuut.

Hittebestendig en duurzaam

Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn onze zandlopers bestand tegen de warmte van de sauna en blijven ze langdurig functioneel en mooi.

Voeg vandaag nog een zandloper toe aan je collectie. Heb je ook nog andere sauna accessoires nodig? Bekijk ons assortiment en bestel nu, om je sauna-ervaring te verrijken.