Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 8,-

€ 6.699,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

277 cm

800 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

300 cm

800 cm

Type


Merk


Kleur


Voltage


Vorm


Uitvoering


Plaatsing


Bevestiging


Opbouw Zwembaden: Geniet van Waterplezier Zonder Graven

Een zwembad in je tuin zonder de noodzaak om een enorm gat te graven? Dat klinkt als een droom die uitkomt! Gelukkig bieden opbouw zwembaden de perfecte oplossing voor iedereen die snel en zonder al te veel grondwerk van waterplezier wil genieten. Binnen ons uitgebreide assortiment concentreren we ons voornamelijk op houten opbouw zwembaden, met hun charmante rustieke uitstraling. Deze opbouw zwembaden kunnen zelfs indrukwekkende afmetingen bereiken, tot wel 15 meter lang.

1 - 24 van 39 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op


Diversiteit in Vormen van Opbouw Zwembaden

Bij Azalp hebben we een ruime keuze aan opbouw zwembaden in verschillende vormen, zodat je zeker iets vindt dat bij je tuin en stijl past. Onze selectie omvat onder andere: Rechthoekige zwembaden, Ronde zwembaden en Ovale zwembaden.

Een Opbouw Zwembad Installatie in Stappen

Als je een opbouw zwembad in een handig pakket hebt ontvangen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk van het waterplezier genieten. Voordat je echter het verfrissende water in duikt, zijn er enkele belangrijke stappen om te volgen om ervoor te zorgen dat de installatie vlekkeloos verloopt en er geen problemen ontstaan. Ons deskundige advies is van onschatbare waarde om ervoor te zorgen dat je zwembad binnen de kortste keren klaar is voor gebruik.

Belangrijke Overwegingen voor Opbouw

Een van de cruciale overwegingen bij het opbouwen van een opbouw zwembad is het creëren van een stabiele fundering. We raden aan om een egale (gewapende) betonnen fundering van minimaal 20 tot 25 cm te storten. Dit voorkomt verzakking als gevolg van het gewicht van het zwembad, vooral bij langdurige regenval. Bovendien zorgt dit ervoor dat de zwembadliner strakker en gladder wordt geïnstalleerd, wat bijdraagt aan een aantrekkelijke uitstraling en duurzaamheid van je zwembad.

Bij Azalp begrijpen we dat het opbouwen van een zwembad een spannend project is. Ons doel is om je te voorzien van hoogwaardige opbouw zwembaden en het nodige advies, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van je eigen zwemparadijs. Begin vandaag nog met het realiseren van je droom en ontdek ons assortiment opbouw zwembaden!