Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Subcategorie


Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 5.004,-

€ 102.484,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

320 cm

1617 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

390 cm

1389 cm

Houtsoort


Dakvorm


Oppervlakte


Selecteer de minimale en maximale oppervlakte

18 m2

135 m2

Merk


Kleur


Deur type


Glaswand


Azalp chalet

Met een Azalp chalet koop je kwaliteit en woongenot waar je jaren van kunt genieten. Een chalet is namelijk een perfecte tweede leefruimte of een tweede huis die je bijvoorbeeld in je tuin kunt plaatsen, op een van je favoriete bestemmingen of je eigen stuk grond. Met een Azalp chalet kun je op (mini) vakantie wanneer jij dat wilt. Een eigen fijne plek waar je met heel de familie kunt genieten!

1 - 24 van 109 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Azalp Chalet Breda
Actie tot 04-03

Azalp Chalet Breda

Twee verdiepingen

Te bezichtingen in ons Experience Center

Uitgebreide maatwerk mogelijkheden

700 x 850 x 550 cm

€ 61.684,-€ 77.109,-


Of je nu op zoek bent naar een moderne houten Azalp chalet voor het hele gezin, een extra werkruimte in je tuin of een vakantiewoning, bij Azalp heb je talloze keuzemogelijkheden. Bij ons vind je een groot aanbod aan Azalp chalets in verschillende formaten, wanddiktes en hoogtes.

Het kopen van een Azalp chalet is een zorgvuldig proces en vereist tijdige voorbereiding. Daarom nemen we je graag mee op reis door de "wereld van chalets" om je goed te informeren voordat je een aankoop doet. Samen met jou bespreken we graag alle opties, maar hou in gedachten dat bij Azalp maatwerk altijd een optie is en we graag meedenken over elke mogelijkheid, groot of klein, traditioneel of modern. We nodigen je daarom uit om langs te komen in een van onze Experience Centers in Breda of Rietmolen om je alles te vertellen over de koop van een Azalp chalet.

Opties voor een Azalp chalet in je tuin

Je kunt een Azalp chalet in je tuin op talloze manieren inzetten. Of het nu gaat om een mantelzorgwoning, een gastenverblijf of een extra werkruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tuinkantoor, studieruimte, logeerplek voor familie en vrienden of een mancave. Of je creëert er een groot entertainmentparadijs, met een thuisbioscoop, biljarttafel, flipperkast en bar. Je kunt er ook voor kiezen om een sauna in je Azalp chalet te plaatsen zo kan je elke dag heerlijk ontspannen in je eigen tuin!

Bij het uitzoeken van een Azalp chalet is niet alleen de functie belangrijk, ook de indeling, afmetingen en uitstraling zijn factoren die je zelf kunt bepalen. Je kiest zelf de kleur, het aantal kamers, de maximale grootte en het type dak. Samen bekijken we alle mogelijkheden!

Binnen ons assortiment kun je er ook voor kiezen om een Azalp chalet te nemen met veranda. Zo creëer je een verlengstuk van je leefruimte, net zoals bij je woonhuis. Hier kun je een loungeplek van maken voor gezellige borrels met familie en vrienden, of je jacuzzi plaatsen om na een lange dag te ontspannen.

Het is afhankelijk van de functie van het Azalp chalet om te bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt. De meeste chalets in ons assortiment hebben slechts een begane grond, maar je kunt ook kiezen voor twee volwaardige verdiepingen of een mezzanine. Een mezzanine is vaak een halve verdieping waar een extra (slaap)kamer ontstaat. Voor de koop van een Azalp chalet is het belangrijk om eerst navraag te doen bij de gemeente of je een vergunning nodig hebt.