Kies voor een chalet van hoge kwaliteit

Chalet kopen

Genieten van uw eigen plekje!

Een chalet zorgt vakantiegevoel en laat u tevens ontsnappen van uw dagelijkse leven, wat let u om er een te kopen? Lees meer…

151 artikelen  Ziet u het al voor zich? Uw eigen plek om te genieten van welverdiende rust en zon. Azalp biedt u een ruim assortiment aan chalets en vakantiehuisjes geschikt om te gebruiken als weekendhuisje, gastenverblijf of bijvoorbeeld (klein) kantoor. Niet meer het lastige huren van een vakantie onderkomen maar altijd uw eigen plekje.

Hout van topkwaliteit

De chalets van Azalp zijn van zeer hoge kwaliteit. De details en afwerking van deze huisjes laten zien dat u te maken heeft met topkwaliteit. Het hout heeft een natuurlijke eigenschap om overtollig vocht in de lucht op te nemen en los te laten wanneer de luchtvochtigheid afneemt. Tevens houdt hout de warmte goed vast.

Scherp geprijsd

De houten chalets en vakantiehuizen van Azalp zijn scherp geprijsd. Dit kan doordat wij geen fysieke winkel hebben. Wilt u zien van wat voor materiaal onze chalets zijn gemaakt? Kom dan eens langs bij ons experience center. U wordt hier op afspraak ontvangen zodat uw wensen en de mogelijkheden in alle rust en onder het genot van een kop koffie kunnen worden besproken. Neem contact met ons op!