Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak

Experience Center Breda


Ontdek de mogelijkheden

Kom gezellig langs bij ons in Breda en ga met een expert in gesprek over jouw volgende tuinproject. Zeker weten dat we alle tijd hebben? Maak dan een afspraak.

In ons Experience Center in Breda kun je naast een adviserend gesprek met onze ervaren verkoopspecialisten ook veel modellen bekijken, ontdekken en ervaren. Laat je onderdompelen in een wereld van sauna’s, loop door een levensgroot op maat gemaakt chalet of neem plaats in een van de vele overkappingen met een heerlijke kop koffie.

Laat je inspireren

We laten je graag kennismaken met het product waar je naar op zoek bent én maken het passend voor jouw situatie (en budget). We laten je graag enthousiast en verrast richting huis gaan.

Ontvang advies op maat

Onze maatwerkspecialisten staan klaar om jouw wensen mee te nemen in persoonlijk, passend advies. Als meesters in maatwerk maken wij alles passend, in je tuin en budget.

We schenken alle aandacht

Naast een bakje koffie of thee schenken we je ook graag al onze aandacht. Op deze manier kunnen we jouw wensen vertalen naar een oplossing op maat.

Van idee naar ontwerp

Samen met een van onze gespecialiseerde medewerkers bespreek je jouw wensen en bekijk je de mogelijkheden. Neem gerust foto’s mee van jouw tuin, huis of andere locatie en stel alle vragen die je hebt. Zo wordt het voor zowel onze expert als voor jou snel duidelijk hoe het ontwerp eruit zal komen te zien.

In gesprek met een expert

Kom langs en ga met een expert in gesprek over jouw volgende tuinproject. Een overkapping, blokhut, sauna, chalet of ander project koop je niet elke dag en behoeft vaak extra informatie of inspiratie. Wij nemen de tijd voor jou en gaan samen jouw wensen in kaart brengen om ervoor te zorgen dat ons product ook aan jouw wensen voldoet.  

Scherp geprijsd maatwerk

Zit wat je zoekt niet in ons standaard assortiment? Geen zorgen! We kunnen bestaande modellen erg gemakkelijk aanpassen of we kunnen een volledig nieuw ontwerp maken. Onze maatwerkspecialisten zullen er alles aan doen om het perfecte ontwerp met en voor jou te maken. Ook zullen ze jou, dankzij hun jarenlange ervaring, voorzien van passend en vakkundig advies.

Daarbij verrassen wij je graag met een vrijblijvende, scherpe offerte. Of is de verrassing er nu af?

Openingstijden

Hieronder zie je de openingstijden van het Experience Center in Breda. Je kunt binnenlopen op woensdag tot en met zaterdag op een tijdstip dat jou schikt. Om zeker te weten dat we alle tijd voor je hebben, kun je echter het beste een afspraak maken. We zien je graag!


Experience Center Breda

Oosterhoutseweg 77
4816 KC Breda
076 - 80 801 24

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag10:00 - 17:00Op afspraak of zonder afspraak
Zaterdag10:00 - 16:00Op afspraak of zonder afspraak
Maandag, dinsdag en zondagGesloten

Wij zijn gesloten op

Tijdens de volgende feestdagen in 2024 is ons Experience Center in Breda gesloten:

Nieuwjaarsdag1 januari
Eerste paasdag31 maart
Koningsdag27 april
Hemelvaartsdag9 mei
Eerste pinksterdag19 mei
Eerste Kerstdag25 december
Tweede kerstdag26 december
Oudejaarsdag31 december

Afspraak maken

Maak vrijblijvend een afspraak! Als je onderstaand formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

*
*
*
*
*