Bekijk hier al onze deals!
Trustpilot
Maak een afspraak
Full Spectrum Stralers

Subcategorie


Full Spectrum Stralers

(34)

Prijs


Selecteer de minimale en maximale prijs

€ 170,-

€ 5.444,-

Breedte


Selecteer de minimale en maximale breedte

19 cm

98 cm

Lengte


Selecteer de minimale en maximale lengte

6 cm

210 cm

Type


Merk


Kleur


Voltage


Uitvoering


Full Spectrum Stralers

Ontdek de Veelzijdigheid van Onze Full Spectrum Stralers!

1 - 24 van 34 artikelen

Producten per pagina

Sorteer op

Philips Vitea straler

Philips Vitea straler

500 W

Hoekmontage

Korte- middellange en lange golf

81 x 6 x 15 cm

Meer vermogen beschikbaar

€ 187,49


Ben je op zoek naar hoogwaardige full spectrum stralers voor je sauna? Neem dan zeker een kijkje in het uitgebreide en diverse assortiment van Azalp. Full Spectrum Stralers zijn een waardevolle toevoeging aan je sauna-ervaring. Bij Azalp steven we naar kwaliteit en diversiteit, zodat je de perfecte full spectrum stralers kunt vinden die voldoen aan al je wensen en behoeften. Verrijk je saunaervaring met de veelzijdigheid van onze stralers.

Verschillende golflengtes

Deze stralers maken gebruik van drie verschillende soorten golflengtes, elk met hun eigen unieke voordelen:

  • Korte Golf: De korte golflengtes dringen diep door in de huid en zorgen voor een intensieve opwarming. Ideaal voor een snelle en diepe ontspanning.

  • Midden Golf: De midden golflengtes richten zich op het oppervlak van de huid en bieden een aangename en gelijkmatige warmte. Perfect voor een gebalanceerde en comfortabele sauna-ervaring.

  • Lange Golf: De lange golflengtes dringen minder diep door, maar zorgen voor een milde en langdurige warmte. Uitstekend geschikt voor het behouden van flexibiliteit in gewrichten en spieren.

Voor topsporters

Full Spectrum Stralers worden niet alleen gewaardeerd in sauna's, maar vinden ook veelvuldig hun toepassing bij topsporters. Ze helpen bij het behouden van soepele gewrichten en ontspannen spieren, waardoor ze essentieel zijn voor een uitgebreide herstelervaring. Bekijk ons volledige assortiment van sauna accessoires op onze website. Neem contact met ons op via de contactpagina of kom langs in onze showroom. Onze experts staan voor je klaar.